Súlyosság:  
  (10/100)

AdsAlert törlés

123

Mi az az AdsAlert adware?

Az AdsAlert egy rendkívül bosszantó szoftver, amelyet érdemes távol tartani a számítógéptől. Szokásos adware-ről és potenciálisan kéretlen programról van szó, azaz akár a felhasználó egyértelmű megkérdezése nélkül is a rendszerbe juthat. Ezt követően azonnal reklámhirdetéseket (felugró ablakok, leugró ablakok, reklámsávok, linkesített szavak) kezd megjeleníteni a meglátogatott weboldalakon. A legtöbb adware különböző akciókról, leárazásokról, kuponokról és más hasonlókról informálja a felhasználókat – az AdsAlert adware is. Nem csoda továbbá, hogy a rengeteg „Ads by AdsAlert” hirdetés nagyon is csábítónak tűnik, mert az adott felhasználó böngészési szokásai alapján jelennek meg. Az adware ehhez telepíti az AdsAlert bővítményt a böngészőkbe, majd sütik segítségével (személyes beazonosításra nem alkalmas) adatokat figyel meg, többek között a keresett kifejezéseket, a meglátogatott weboldalakat, a beírt adatokat, az IP-címet, a számítógép helyét, az e-mail címeket stb.

Fontos, hogy hagyja figyelmen kívül az AdsAlert hirdetéseit, mert egyetlen céljuk, hogy előre meghatározott weboldalakra juttassák, tehát egyáltalán nem arról van szó, hogy tényleg ismeri a legjobb árakat és ajánlatokat. Éppen ellenkezőleg: a hirdetések ismeretlen domainekre irányíthatnak át, amelyek rendkívül kétes szándékúak is lehetnek. A legfrissebb hírek szerint az AdsAlert átirányító veszélyes weboldalakat is megnyithat, olyanokat, amelyek további potenciálisan kéretlen programok, sőt, akár vírusok terjesztésében is részt vehetnek. Ha tehát nem szeretné, hogy harmadik felek férjenek hozzá böngészési előzményeikhez, adatokat gyűjtsenek önről, és esetleg veszélyes weboldalakra juttassák, mielőbb lásson hozzá az AdsAlert eltávolításához. Ennek a legbiztosabb módja, hogy egy megbízható antispyware-t használ, például a SpyHunter (Windows rendszerre) vagy a Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac Os X rendszerre) legújabb változatát.

AdsAlert virus displaying intrusive AdsAlert ads

Hogyan juthat a rendszerbe az AdsAlert?

Az AdsAlert eltérítőt olyan szoftverként mutatják be, amely blokkolja a böngészőkben a reklámüzeneteket. Hasznos, nem igaz? Igaz reklámmentes böngészést ígér, valójában viszont a saját hirdetéseit kezdi megjeleníteni, amelyek meglehetősen gyanús weboldalakra mutatnak. Ahogy már említettük is, az AdsAlert adware észrevétlenül is a rendszerbe juthat. Ez általában akkor történik meg, ha egy másik ingyenes programot tölt le valamilyen oldalról, és nem figyel a telepítési folyamatra. A rendszerbe juthat emellett becsapós szoftverfrissítési üzenetekre kattintva és adathalász oldalakat böngészve is. Ha meg szeretné védeni számítógépét az ilyen jellegű kéretlen programoktól, először is telepítsen egy megbízható antimalware programot (megbízható forrásból), majd frissítse a szoftver adatbázisát. Emellett rendkívül fontos az is, hogy az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza, mikor ingyenes programokat telepít, mert csak így lesz lehetősége törölni azokat a jelöléseket, amelyek kéretlen komponenseket, például bővítményeket, kiegészítőket vagy eszköztárakat telepítenének.

Amennyiben az AdsAlert már a rendszerbe jutott, el kell távolítania onnan. A 2. oldalon megtalálja az AdsAlert eltávolításának lépéseit.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) AdsAlert eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
AdsAlert eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
AdsAlert eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) AdsAlert eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott AdsAlert eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) AdsAlert ellen (2016-01-11)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) AdsAlert ellen (2016-01-11)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon