Súlyosság:  
  (18/100)

Advanced System Protector. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Malware

Mi az az Advanced System Protector?

Az Advanced System Protector egy elméletileg megbízható program, amelyet a hibás regisztrációs bejegyzések és a szükségtelen fájlok eltávolítására készítettek. Miután mi is kipróbáltuk a programot, megállapítottuk, hogy aligha tud javítani a számítógépen, viszont kétes biztonsági értesítéseket jelenít meg. Az értesítések nagy része túlzás, számos közülük kétes és megbízhatatlan. Ha tehát javítani szeretne számítógépe teljesítményén, inkább ne az Advanced System Protectort válassza, a fentiek mellett azért se, mert a semmiből felbukkanhat a rendszerben, mivel különböző felugró hirdetések és értesítések terjesztik. Ha valamilyen webes értesítés azt állítja, hogy ellenőrizheti a számítógép biztonságát és javíthat a teljesítményen, biztos lehet benne, hogy átveréssel találkozott, rákattintva rosszindulatú programot töltene le. Összességében tehát az Advanced System Protector nem jó rendszeroptimalizáló. Úgy tűnik, mindössze arra készítették, hogy rávegye a mit sem sejtő felhasználókat a teljes változat megvásárlására. Ha ön is azok közé tartozik, akiknek engedély nélkül jutott a számítógépére az Advanced System Protector, mielőbb el kell távolítania onnan. Higgye el, sokkal érdemesebb megbízható antimalware programot használni, mint az Advanced System Protectort. Ha el szeretné távolítani, kövesse a lenti lépéseket.

Hogyan juthat a rendszerbe az Advanced System Protector?

Az Advanced System Protector próbaváltozatát számos letöltőoldal és felugró hirdetés terjeszti, de a rendszerbe juthat freeware és shareware programok mellékleteként is. Ha az ön számítógépén is felbukkant a program, minden bizonnyal más szoftver juttatta a rendszerbe. Nagyon fontos, hogy odafigyeljen az ismeretlen programok telepítéseire.

Onnan lehet tudni, hogy az Advanced System Protector a rendszerbe jutott, hogy megjelennek a hozzá tartozó „rendszervizsgálatok”. Ezek a bejutást követően azonnal felbukkannak. Habár megbízhatónak tűnnek, ne dőljön be nekik! Használjon inkább megbízható, elismert alternatívákat.

Hogyan távolítható el az Advanced System Protector?

Az Advanced System Protector általában törölhető a rendszer Program eltávolítása menüjén keresztül. Íme az ehhez szükséges lépések:

  1. Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása.
  2. A megjelenő listán keresse ki az Advanced System Protectort, kattintson rá, majd válassza az Eltávolítás gombot.
  3. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Ha ezek a lépések valamiért nem segítettek, vizsgálja át a rendszert a SpyHunter, a SpyHunterCombo Cleaner”] vagy a Malwarebytes Malwarebytes”] legújabb változatával. Ezt akkor is tegye meg, ha biztos akar benne lenni, hogy nincs rosszindulatú program a rendszerben. Vizsgálat előtt ne feledje frissíteni a választott program adatbázisát!

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Advanced System Protector kép
Advanced System Protector kép

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-advanced-system-protector.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken