Súlyosság:  
  (62/100)

Adware Helpers törlés

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Malware

Az Adware Helpers kártékony komponensek egy csoportosulása, így a csomag több különböző tevékenységre is képes. Néhány elem félrevezető/potenciálisan kéretlen programok észrevétlen bejutását segíti, más elemek pedig az ilyen programok elrejtésében, illetve a felhasználók megfigyelésében vesznek részt. Leginkább az érzékeny adatok megszerzésén dolgoznak az Adware Helpers komponensei, ilyenek a banki és bejelentkezési adatok, stb. Az egyik legkomolyabb fenyegetést viszont az a tulajdonsága jelenti, hogy részt vesz bizonyos malware programok terjesztésében. Ezek a malware-ek DoS támadásokra, bitcoin bányászatra és hasonló veszélyes folyamatokra kényszeríthetik a számítógépet. Többek között a PerformerSoft LLC nevű program is az Adware Helpers fertőzés nyoma lehet. A fenti ténykedések miatt a biztonsági szakértők a Backdoor.Win32.Rbot nevet adták ennek a vírusnak. Ha úgy sejti, az ön számítógépére is bejutott ez a vírus, kérjük ne várja meg, amíg romlik a helyzet. A szakértők egy megbízható antispyware program (például Reimage) teljes rendszervizsgálatát ajánlják.

Hogyan juthat az Adware Helpers a számítógépemre?

Az Adware Helpers bejutása észrevehetetlen, ha nincs megfelelő antivírus telepítve. A behatolás elkerülésének érdekében sokszor nem elég az antivírus telepítése és rendszeres frissítése; kerülje el az illegális weboldalakat és programokat, ezek gyakran fertőzéseket terjesztenek. Mikor az Adware Helpers bejut a számítógépbe, azonnal működésbe lép: további veszélyes programokat tölt le, megfigyeli a felhasználó böngészési szokásait, átállítja a rendszerbeállításokat, stb. Látható, hogy az Adware Helperst mielőbb el kell távolítani. Ennek a legegyszerűbb módja alább olvasható.

Hogyan távolíthatom el az Adware Helpers vírust?

Az Adware Helpers egyértelműen kártékony program. Azonnali eltávolítást érdemel, különben mégtöbb vírussal fertőzi meg a rendszert és személyes adatokat is megszerezhet. Az Adware Helpers megfelelő eltávolításához vizsgálja át számítógépét a legfrissebb Reimage verzióval. Választhatja esetleg a következő programokat is: SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-adware-helpers.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken