Értékelés:  
  (65/100)

Adware Removal Tool áttekintés, ingyenes letöltés

Adware Removal Tool áttekintés

Adware Removal Tool

Az Adware Removal Tool egy hasznos alkalmazás, amellyel adware típusú programok által okozott problémákat orvosolhatunk,  természetesen az adware-ek eltávolításával. A szoftvert a Techsupportall csapata fejleszti, akik specialitása a kéretlen programok és ezek eltávolítása. A különböző adware-programok, böngészőeltérítők és egyéb potenciálisan kéretlen programok eddig nem látott mennyiségben tanyáznak az interneten, így nem csoda, hogy a Techsupportall is egy biztonsági program elkészítésébe fogott. Ha ön is adware-t vagy más potenciálisan kéretlen programot fedezett fel számítógépén, fontolja meg az Adware Removal Tool telepítését. Nemcsak a böngészők helyreállításában segíthet,  hanem azokat a regisztrációs bejegyzéseket is el tudja távolítani, amelyek az adware-ek kézi eltávolítása után általában megmaradnak.Fontos azonban észben tartani, hogy trójaiak, malware-ek, ransomware-ek és hasonló vírusok ellen nem véd az Adware Removal Tool. Eltávolítani sem tudja ezeket, tehát nem helyettesíti az antivírus programokat. Másfelől viszont az Adware Removal Tool ingyenes, ezért adware-fertőzés esetén feltelepítheti, megtisztíthatja vele a rendszert, majd el is távolíthatja. Fontos, hogy más biztonsági programokkal esetleg összegabalyodhat, ezért tényleg érdemes egyszerre csak egy ilyen szoftvert futtatni. Habár a mi tesztünk során nem volt ilyen gond, ez nem jelenti azt, hogy más rendszereken sem lesz probléma.

A 2spyware research Adware Removal Tool ismertetője

Az Adware Removal Tool telepítése előtt megfertőztük számítógépünket a Conduit, az Adchoices és a Delta-homes.com kártevőkkel. Ezek potenciálisan kéretlen programnak számítanak, mert beépülnek a böngészőkbe és kéretlen működésbe kezdhetnek: felugró hirdetéseket jeleníthetnek meg, lelassíthatják a rendszert, átirányításokat indíthatnak, stb. Nem számít, hogy ezek a programok nem rosszindulatúak, mégis komoly káoszt teremthetnek a számítógépen. Tehát beengedtük a kártevőket a böngészőinkbe, majd letöltöttük az Adware Removal Toolt és megnéztük, mire képes. Úgy tűnik, hogy frissíteni sem kell a megfelelő működéshez,  elég, ha elindítjuk és rákattintunk a “Scan & Repair” gombra. Fontos megjegyeznünk, hogy ez a program nem olyan gyors, mint más adware-eltávolítók, ezért némi türelem kell hozzáállnunk a tisztítási folyamathoz. Vizsgálat után a szoftver megjelenítette a keresés eredményét és felajánlotta az azonosított kártevők eltávolítását. Ehhez csak a “Repair all” gombot kell megnyomnunk. Hogy mivel tud többet az Adware Removal Tool? Lehetőséget ad például arra, hogy meghagyjuk azokat a detektált elemeket, amelyeket hasznosnak tartunk. Ha tehát olyan programot lát, amelyet használ, a megfelelő pipa kivételével megtarthatja. 

Miért az Adware Removal Toolt töltsem le?

Összességében az Adware Removal Tool hatékony megoldást jelent az adware-ek teljes eltávolítására. A szoftvert adományok tartják életben, így az árát ön szabhatja meg. Ingyen is letölthető és eltávolíthatja vele a rendszerben garázdálkodó adware-eket. Ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, fontolja meg az adományozást!

Értékelések más nyelvekenLike-oljon a Facebookon