Súlyosság:  
  (85/100)

AMMYY. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Julie Splinters - - | Típus: Malware
12

Az AMMYY (más néven Ammy Admin) egy kártékony program/szolgáltatás, amely megpróbálja kicsalni az áldozatok pénzét. Jellemzően közvetlenül a csalók terjesztik; felkeresnek valakit telefonon, a Microsoft egyik dolgozójaként mutatkoznak be és azt állítják, hogy a hívott személy számítógépen problémákat észleltek. Abban az esetben, ha önt is felhívja valaki hasonló témával, figyeljen a hívó akcentusára, mert a csalást irányító emberek Indiából származnak. Hogy miért hívogatnak és mondják, hogy hibás a számítógép? Egyszerű: megpróbálják belecsalni az áldozatokat a kínált “szolgáltatás” 200 dolláros árának kifizetésébe. Ha ön megengedte a csalóknak, hogy rácsatlakozzanak a számítógépére az AMMYY Adminon vagy más hasonló programon keresztül, mielőbb vegye fel a kapcsolatot a bankkártyáját kezelő bankkal, és tájékoztassa őket a balszerencsés vásárlásról. Ezt követően vizsgálja át a számítógépet egy megfelelő biztonsági programmal, hogy ne maradjon rajta kártékony program.

Hogyan csapja be az embereket az AMMYY?

Az AMMYY véletlenszerűen szemeli ki az áldozatokat. Fontos tudni, hogy hívás előtt mindig alaposan utánajárnak a kiszemeltnek. A publikus telefonkönyvek és a hasonló források alapján meglepő mennyiségű információt összegyűjthetnek. Kiderítik az áldozat lakhelyét, családi állapotát, stb. Miután elhitették vele, hogy a Microsoft dolgozói, elsorolják a számítógép állítólagos problémáit és hozzáférést kérnek a rendszerhez. Ezt nem szabad megengedni, mert így bejelentkezési adatokat, jelszavakat, egyéb személyes információkat szerezhetnek meg, ráadásul kártékony programokkal fertőzhetik meg a számítógépet, amelyek további komoly problémákhoz vezethetnek. Fontos, hogy a Microsoft nem hív és soha nem is hívott fel embereket ilyen szolgáltatás keretében. Ha ön is az AMMYY áldozatául esett, kövesse az alábbi útmutatót, hogy elkerülhesse a további problémákat.

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL AZ AMMYY?

Ha rávették az AMMYY vírus telepítésére, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása.
  2. A megjelenő ablakban keresse ki az AMMYY és/vagy Ammyy Admin bejegyzéseket, valamint minden ismeretlen és gyanús elemet, majd távolítsa el őket az ‘Eltávolítás/Módosítás’ gomb segítségével.
  3. Kövesse az eltávolítási varázslók utasításait.

A fentiek elvégzése után töltse le a következő programok valamelyikét és vizsgálja át vele a számítógépet: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Ezek a programok megtisztítják a rendszert a vírus esetleges maradványaitól és rejtett elemeitől, így megakadályozzák személyes adatainak elvesztését.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) AMMYY eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) AMMYY eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Reimage a médiában
AMMYY kép
AMMYY kép

A szerzőről

Julie Splinters
Julie Splinters

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-ammyy.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken