Súlyosság:  
  (85/100)

AMMYY törlés

12

Az AMMYY (más néven Ammy Admin) egy kártékony program/szolgáltatás, amely megpróbálja kicsalni az áldozatok pénzét. Jellemzően közvetlenül a csalók terjesztik; felkeresnek valakit telefonon, a Microsoft egyik dolgozójaként mutatkoznak be és azt állítják, hogy a hívott személy számítógépen problémákat észleltek. Abban az esetben, ha önt is felhívja valaki hasonló témával, figyeljen a hívó akcentusára, mert a csalást irányító emberek Indiából származnak. Hogy miért hívogatnak és mondják, hogy hibás a számítógép? Egyszerű: megpróbálják belecsalni az áldozatokat a kínált “szolgáltatás” 200 dolláros árának kifizetésébe. Ha ön megengedte a csalóknak, hogy rácsatlakozzanak a számítógépére az AMMYY Adminon vagy más hasonló programon keresztül, mielőbb vegye fel a kapcsolatot a bankkártyáját kezelő bankkal, és tájékoztassa őket a balszerencsés vásárlásról. Ezt követően vizsgálja át a számítógépet egy megfelelő biztonsági programmal, hogy ne maradjon rajta kártékony program.

Hogyan csapja be az embereket az AMMYY?

Az AMMYY véletlenszerűen szemeli ki az áldozatokat. Fontos tudni, hogy hívás előtt mindig alaposan utánajárnak a kiszemeltnek. A publikus telefonkönyvek és a hasonló források alapján meglepő mennyiségű információt összegyűjthetnek. Kiderítik az áldozat lakhelyét, családi állapotát, stb. Miután elhitették vele, hogy a Microsoft dolgozói, elsorolják a számítógép állítólagos problémáit és hozzáférést kérnek a rendszerhez. Ezt nem szabad megengedni, mert így bejelentkezési adatokat, jelszavakat, egyéb személyes információkat szerezhetnek meg, ráadásul kártékony programokkal fertőzhetik meg a számítógépet, amelyek további komoly problémákhoz vezethetnek. Fontos, hogy a Microsoft nem hív és soha nem is hívott fel embereket ilyen szolgáltatás keretében. Ha ön is az AMMYY áldozatául esett, kövesse az alábbi útmutatót, hogy elkerülhesse a további problémákat.

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL AZ AMMYY?

Ha rávették az AMMYY vírus telepítésére, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása.
  2. A megjelenő ablakban keresse ki az AMMYY és/vagy Ammyy Admin bejegyzéseket, valamint minden ismeretlen és gyanús elemet, majd távolítsa el őket az ‘Eltávolítás/Módosítás’ gomb segítségével.
  3. Kövesse az eltávolítási varázslók utasításait.

A fentiek elvégzése után töltse le a következő programok valamelyikét és vizsgálja át vele a számítógépet: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. Ezek a programok megtisztítják a rendszert a vírus esetleges maradványaitól és rejtett elemeitől, így megakadályozzák személyes adatainak elvesztését.

Automatikus AMMYY eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) AMMYY eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
AMMYY eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
AMMYY eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) AMMYY eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott AMMYY eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) AMMYY ellen (2015-02-13)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) AMMYY ellen (2015-02-13)
AMMYY kép
AMMYY kép

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon