Súlyosság:  
  (75/100)

Andromeda AntiVirus. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Malware

Az Andromeda AntiVirus az egyik legújabb csaló alkalmazás fantázianeve. Az Andromeda is a többi álprogramhoz hasonlóan működik: biztonsági programnak látszik és megpróbálja rávenni a felhasználókat, hogy vásárolják meg a licencelt változatot.

Az Andromeda AntiVirus számos hamis biztonsági riasztást és értesítést jelenít meg; ráadásul rendszervizsgálatot is szimulál. A hamis üzenetekkel próbálják a program megvásárlásába rémíteni az embereket. Ne bízzon meg benne! Az Andromeda AntiVirus szinte teljesen használhatatlanná teszi a számítógépet, mivel felugró ablakokat jelenít meg és rendszeresen felszólít a licenc megvásárlására. A nemlétező fenyegetések eltávolításának ára 50 és 80 dollár között mozog.

Előfordul, hogy Andromeda AntiVirus 2009-ként vagy AndromedaAntiVirus 2009-ként bukkan fel. Néhány nappal azután, hogy elterjedt az interneten, AndromedaAV-re változott a neve. Mindegy persze, hogy AndromedaAntiVirus 2009 vagy Andromeda AV néven jelenik meg, ez a program akkor is malware és becsapás.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-andromeda-antivirus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken