Súlyosság:  
  (10/100)

Arcade Frontier. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Olivia Morelli - - | Típus: Adware

Az Arcade Frontier bosszantó reklámokat jeleníthet meg a felhasználók akarata ellenére. Habár szórakoztató játékprogramnak tűnhet, különböző kéretlen hirdetést jeleníthet meg, illetve nagyobb fenyegetéseknek is kiteheti a számítógépet. Már korábban is írtunk az Arcade Safari játékoldalhoz kapcsolódó adware-ről. Habár Arcade Frontier néven fut, ez az adware is ugyanattól a cégtől származik. Amint a rendszerbe jut, bővítmény segítségével a böngészőkbe telepszik, majd hirdetéseket kezd megjeleníteni rajtuk. Ha az ArcadeFrontier.com-ról telepít játékot, nagy valószínűséggel ezt a beépülőt is telepítette. Ne kattintson ezekre a hirdetésekre, mert ismeretlen weboldalakra irányítják. Ha szeretne ezektől megszabadulni, távolítsa el az Arcade Frontier vírust.

Hogyan juthat az Arcade Frontier a számítógépembe?

Az Arcade Frontier ingyenes programokon/játékokon keresztül kerül a rendszerbe. Úgy tűnik, hogy az ArcadeFrontier.com oldalról töltött játékok telepítésekor ezt a potenciálisan kéretlen programot is a felhasználókra erőltetik, ezért nem ajánljuk, hogy erről a weboldalról válasszon játékokat. Elkerülheti a hasonló adware-eket úgy, hogy elolvassa a programok licencszerződését és az ‘egyéni’ vagy ‘haladó’ telepítési módokat választja, hogy átnézhesse a telepítésre kijelölt elemeket és kivehesse a pipát a gyanús opcionális elemek elől. Megtörténhet az is, hogy ezek az elemek bármilyen értesítés nélkül települnek, ezért érdemes átvizsgálni a számítógépet, ha szokatlanul nagy mennyiségű hirdetés jelenik meg.

Hogyan távolítható el az Arcade Frontier?

Az Arcade Frontier eltávolításához törölje a hozzá tartozó programot és vizsgálja át számítógépét egy megbízható anti-spyware programmal. Mi ehhez a következő szoftvereket ajánljuk: Reimage vagy Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. A vizsgálat után a következő lépések szükségesek:

 • Törölje az Arcade Frontierhez tartozó freeware-t:
 1. Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása.
 2. A Program eltávolítása menüben keressen mostanában telepített gyanús bejegyzéseket, például: Arcade Frontier, Codec-C, Codec-V, Better Links, JetMP3, Jp3, Facetheme, Giant Savings, I want this / iwantthis, Game Play Labs, Premiumplay Codec, Rewards Arcade, VUZE, BFlix, Dealply, Media Plugin, browser enhancements 1.0, Pando media enhancer, crossrider web apps, I-livid, bandicam, fantapper.
 3. Távolítsa el őket.
 4. Zárja be az ablakot.
 • Állítsa helyre a böngészőket (Google Chrome, Mozilla Firefox és Internet Explorer):

Internet Explorer:

 1. Nyissa meg az Internet Explorert, majd ‘Eszközök’ → ‘Internetbeállítások’.
 2. ‘Speciális’ fül, ‘Alaphelyzet’ gomb.
 3. Ezután ‘Az Internet Explorer beállításainak visszaállítása’ → ‘Személyes beállítások törlése’ és ‘Alaphelyzet’.
 4. Mentse a változásokat az ‘OK’ gombbal.
 5. Állítson be megfelelő kezdőlapot.

Mozilla Firefox:

 1. Nyissa meg a Mozilla Firefoxot, majd ‘Eszközök’ → ‘Kiegészítők’ → ‘Kiterjesztések’.
 2. Keressen gyanús bejegyzéseket és távolítsa el őket.
 3. Állítson be megfelelő kezdőlapot.

Google Chrome:

 1. Nyissa meg a Google Chrome-ot, majd ‘Beállítások’ → ‘Speciális beállítások megjelenítése’.
 2. Keresse meg a ‘Böngészőbeállítások visszaállítása’ lehetőséget.
 3. Nyomja meg a ‘Visszaállítás’ gombot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Arcade Frontier kép
Arcade Frontier kép

A szerzőről

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-arcade-frontier.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken