Tisztelt AVirus.hu
Január első napjaiban sikerült összeszednem az „omiga plus” hívatlan vendéget.
Az Önök oldalának irányítása alapján először a Malwarebytes-sel próbálkoztam (amit időközönként szoktam is használni) majd a Stopzillával majd a Spyhunter-rel. Nem sikerült. Illetve a Spyhunter kihoz egy listát, amiben látja az omiga plust, de nem tudok vele mit kezdeni, csak azt ajánlja, hogy vegyem meg az alkalmazást! Anélkül ezek szerint nem megy?
Továbbra is a kezdő oldal a Chrome megnyitása után. És az általam használt kezdő oldalt elfelejti betölteni a Chrome.
Próbálkoztam a manuális módszerrel is. Nem is voltak olyan kém programok, amiket Önök említenek. A hozzászólásokban írtat is próbáltam követni, de nem is volt ilyen alkönyvtár. ( C/ Program Files-ban a Sub Tab mappát)
Egy ismerős ajánl most egy módszert, remélem az jó lesz. Le kell gyalulni a Chrome-ot mindenünnen és újra telepíteni.
Most viszont az lett a gondom, hogy ugyan a Stopzillát nagy nehezen le tudtam törölni, de a Spyhuntert nem lehet. Uninstallkor mindenáron felajánlja a fizetős lehetőséget. Nem törvényszerű, illetve nem illegális módszer, hogy kényszerítsenek a vásárlásra?
Lehet, én tudom rosszul, nem lévén perfekt angol tudású.
Kérem Önöket, hogy segítsenek az eredeti problémámban (lehet az ismerős megoldása sem lesz jó –kicsit bonyolult-) , mármint az omiga plus eltávolításában, és ha lehet, írják meg a módját a Spyhunter eltávolításának, ha már úgysem tudom mire használni.
Előre is köszönöm segítségüket.
Üdvözlettel:
Kiszela Miklós Miskolcról.