Súlyosság:  
  (96/100)

Attentive Antivirus. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Julie Splinters - - | Típus: Tolvajló programok
12

Az Attentive Antivirus egy ál-antispyware, a már régóta létező WinWebSec víruscsoport egy újabb tagja. Miután bejutott a rendszerbe, kitalált vírusfertőzésekről jelenít meg riasztásokat. Az értesítésekkel megpróbálja beleijeszteni az áldozatokat “teljes verziójának” megvásárlásába. Fontos, hogy ez a verzió gyakorlatilag nem létezik, tehát átverni próbál, mikor azt állítja, hogy a fertőzések eltávolításához a teljes verzió szükséges. A vírus jellemzően engedély nélkül, titokban jut a rendszerbe. Biztonsági réseken keresztül fertőz, ezek akkor jöhetnek létre, ha a felhasználó nem frissíti az antivírus vagy antispyware programját, vagy egyáltalán nem is használ ilyeneket. Kérjük, legyen óvatos az Attentive Antivirussal. Ha már fizetett a teljes változatért, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a bankkártyát kibocsájtó bankkal! Ezután pedig lásson hozzá a vírus eltávolításához…

HOGYAN FERTŐZ AZ ATTENTIVE ANTIVIRUS?

Az Attentive Antivirus ugyanazt a terjesztési módot használja, mint elődjei. Általában trójai vírusra támaszkodik, ez többnyire illegális weboldalakon és spam leveleken keresztül terjed. (Fontos tehát elkerülni a gyanús feladóktól származó e-maileket.) Ha a rendszerbe jut, a trójai letölti az Attentive Antivirus fájljait, majd elintézi, hogy minden rendszerindítással betöltődjön. Miután aktiválódott, a következő értesítéseket kezdi megjeleníteni:

Attentive Antivirus Firewall Alert
Attentive Antivirus has blocked a program from accessing the internet
Internet Explorer is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Warning!
Network attack attempt detected. To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Warning!
Infected file detectedLocation: File SystemSuspicious activity detected in the application cmd.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Ne kattintson rá semmire, aminek köze van az Attentive Antivirushoz! Ha megjelennek az értesítések, futtasson teljes rendszervizsgálatot egy naprakész antispyware programmal.

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL AZ Attentive Antivirus?

Az Attentive Antivirus eltávolításához futtasson teljes rendszervizsgálatot a Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus vagy a Reimage programokkal és távolítsa el velük a találatokat.

Ha a programok nem indulnak el, próbálkozzon a következővel:

1. Indítsa a számítógépet ‘Csökkentett mód hálózattal’ üzemmódban. Ehhez a főkapcsoló megnyomása után kezdje nyomogatni az F8 billentyűt.
2. Jelentkezzen be a megszokott módon.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre (például az Internet Explorerre) és válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe és töltse le a programot. Letöltés után futtassa és távolítsa el vele az Attentive Antivirust.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Attentive Antivirus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) Attentive Antivirus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Reimage a médiában
Attentive Antivirus kép
Attentive Antivirus kép

Attentive Antivirus manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
[random].exe

Törlendő fájlok:
[random].exe

A szerzőről

Julie Splinters
Julie Splinters

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-attentive-antivirus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken