av.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Alice Woods - -

Az av.exe egy kártékony folyamat, amely egy nagyobb víruscsoporthoz tartozik. A csoport tagjai mind ugyanannak a vírusnak a másolatai. Az XP Antivirus Pro 2012, a Vista Internet Security 2010, a Win 7 Guardian és XP Defender 2013 tartozik például ebbe a csoportba. Mindegyik hasonló felülettel rendelkezik és mindegyik az áldozatok pénzére pályázik. Az av.exe esszenciális folyamat, mert ez indítja el a parazita bizonyos komponenseit minden rendszerinduláskor. Emellett képes megváltoztatni a kezdőlapokat és letiltani a valódi biztonsági programokat. Fontos, hogy megjelenése egyértelmű jele, hogy a számítógépet megfertőzte a víruscsoport egyik tagja, ezért azonnal állítsa le az av.exe-t.

Az av.exe általában az %AppData% mappába kerül (ez jellemzően itt található: C:\Documents and Settings\[felhasználónév]\Local Settings\Application Data). Megjegyzendő, hogy az av.exe akár megbízható program része is lehet, ezért a fájl törlése előtt érdemes alaposan átvizsgálni a számítógépet.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-av-exe.html
Eltávolítási útmutatók más nyelveken

A véleménye ezzel kapcsolatban: av.exe

Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás