Av.exe információ

Az av.exe egy kártékony folyamat, amely egy nagyobb víruscsoporthoz tartozik. A csoport tagjai mind ugyanannak a vírusnak a másolatai. Az XP Antivirus Pro 2012, a Vista Internet Security 2010, a Win 7 Guardian és XP Defender 2013 tartozik például ebbe a csoportba. Mindegyik hasonló felülettel rendelkezik és mindegyik az áldozatok pénzére pályázik. Az av.exe esszenciális folyamat, mert ez indítja el a parazita bizonyos komponenseit minden rendszerinduláskor. Emellett képes megváltoztatni a kezdőlapokat és letiltani a valódi biztonsági programokat. Fontos, hogy megjelenése egyértelmű jele, hogy a számítógépet megfertőzte a víruscsoport egyik tagja, ezért azonnal állítsa le az av.exe-t.

Az av.exe általában az %AppData% mappába kerül (ez jellemzően itt található: C:\Documents and Settings\[felhasználónév]\Local Settings\Application Data). Megjegyzendő, hogy az av.exe akár megbízható program része is lehet, ezért a fájl törlése előtt érdemes alaposan átvizsgálni a számítógépet.

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Avirus.hu kutatóközpont összegyűjt, majd leellenőriz minden fellelhető av.exe információt. Megkérdezzük magunktól “Lehet ez a fájl rosszindulatú?”, “Használja ezt a fájlnevet Malware?”, és így tovább. A fájl állapota a saját véleményünk, amelyet a kutatásaink alapján alkottunk. A VESZÉLYES FÁJL státusz azt jelenti, hogy ez a fájl veszélyezteti a rendszert. Forduljon a lenti Tanács részhez.
tanács:
Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/uggy/web/wp-content/themes/AskIt/single_2s.php on line 759
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
több mint 40.000.000 letöltés!
A(z) SpyHunter egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenSzoftverek
Fájlok
Like-oljon a Facebookon