av.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Alice Woods - -

Az av.exe egy kártékony folyamat, amely egy nagyobb víruscsoporthoz tartozik. A csoport tagjai mind ugyanannak a vírusnak a másolatai. Az XP Antivirus Pro 2012, a Vista Internet Security 2010, a Win 7 Guardian és XP Defender 2013 tartozik például ebbe a csoportba. Mindegyik hasonló felülettel rendelkezik és mindegyik az áldozatok pénzére pályázik. Az av.exe esszenciális folyamat, mert ez indítja el a parazita bizonyos komponenseit minden rendszerinduláskor. Emellett képes megváltoztatni a kezdőlapokat és letiltani a valódi biztonsági programokat. Fontos, hogy megjelenése egyértelmű jele, hogy a számítógépet megfertőzte a víruscsoport egyik tagja, ezért azonnal állítsa le az av.exe-t.

Az av.exe általában az %AppData% mappába kerül (ez jellemzően itt található: C:\Documents and Settings\[felhasználónév]\Local Settings\Application Data). Megjegyzendő, hogy az av.exe akár megbízható program része is lehet, ezért a fájl törlése előtt érdemes alaposan átvizsgálni a számítógépet.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

A szerzőről

Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-av-exe.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás