Súlyosság:  
  (98/100)

AVbytes Vista Protection 2015. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Olivia Morelli - - | Típus: Spyware

Mi az az AVbytes Vista Protection 2015?

Az AVbytes Vista Protection 2015 egy ál-antispyware, amely a hírhedt Braviax víruscsaládba tartozik. Ezek a vírusok már régóta jelen vannak, ezért meglehet, hogy már korábban is hallott róluk. Most viszont eljött az ideje, hogy alaposan meg is ismerje a Braviax vírusok, valamint az AVbytes Vista Protection 2015 működését. Elmondható, hogy a korábbi változatokhoz hasonlóan ez a vírus is próbálja elhitetni az áldozatokkal, hogy számítógépük súlyosan fertőzött és meg kell vásárolniuk a program “teljes változatát”. Ezt NE tegye meg, mert kidobná pénzét az ablakon, ráadásul személyes adatait is megosztaná a hackerekkel: teljes nevét, bankkártyája adatait, e-mail címét, stb. Ne kattintson az értesítésekre, mert kártékony weboldalakra juthat, beleértve a vásárlási oldalt is. Telepítsen egy megbízható antispyware programot és ellenőrizze vele a számítógépet. Ezzel eltávolíthatja az álvírusirtót és az esetleges további kártevőket is. Sajnos ez a vírus is letilthatja az eltávolító programokat, ebben az esetben kövesse a bejegyzés végén található eltávolítási útmutatót.

Hogyan juthat az AVbytes Vista Protection 2015 a számítógépemre?

Az AVbytes Vista Protection 2015 egy újabb pénzlopásra specializálódott ál-antispyware, a megjelenített értesítések és “vírusjelentések” is ebben próbálják segíteni. Ha az ön számítógépén is megjelennek, a rendszer egyértelműen védtelen. Ha meg szeretné szüntetni a biztonsági réseket és el szeretné kerülni a kártevőket, a legfontosabb lépés egy antispyware program telepítése. Ne feledje naprakészen tartani! Fontos tudnivaló továbbá, hogy az ilyen kártevők milyen módszerekkel terjednek. Letölthetőek fertőző e-mailekből, hirdetésekről és weboldalakról. Kerülje el a gyanús e-maileket, ezek általában nyereményeket ígérnek, és vírusokat terjesztenek. Kerülje a rendszer ingyenes vizsgálatát vagy a Flash Player, FLV Player, Java, stb. programok frissítéseit ajánló hirdetéseket is, ezek szintén vírusokat rejtenek. Ha frissíteni szeretne egy programot, látogassa meg a hivatalos weboldalát. Az AVbytes Vista Protection 2015 vírus a következő értesítéseket jelenítheti meg:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Hogyan távolítható el az AVbytes Vista Protection 2015 vírus?

Ha a jelek szerint az AVbytes Vista Protection 2015 az ön számítógépébe is bejutott, mielőbb vizsgálja át a rendszert egy megfelelő antispyware programmal. Semmiképp ne vásárolja meg a teljes verzióját, hanem keressen egy antispyware-t, töltse le, telepítse, frissítse, majd indítsa el a rendszervizsgálatot. Ha ehhez részletes leírást szeretne, olvassa el ezt az útmutatót. Az AVbytes Vista Protection 2015 eltávolításához mi a Reimage vagy Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner programokat ajánljuk, mert ezek biztosan eltávolítják a vírusok minden rejtett komponensét.

FIGYELEM! Az AVbytes Vista Protection 2015 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Miután a Rendszerfájlok és -beállítások visszaállítása ablak megjelent, kattintson a Tovább gombra.
 3. Válasszon egy megfelelő visszaállítási pontot, majd Tovább.
 4. Kattintson a Befejezés gombra és várja meg, amíg a számítógép újraindul.
 5. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyilak segítségével), majd Enter billentyű.
 4. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
 5. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, például az Internet Explorerre, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges)
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe, majd letöltés után indítsa el és futtassa a programot.

3. A SZÁMÍTÓGÉP ÁTVIZSGÁLÁSA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vagy vendég-) fiókkal, megpróbálhatja abból elindítani a vizsgálatot. Csak jelentkezzen be és töltse le a Reimage programot a teljes rendszervizsgálathoz. A következő lépésekkel tudja aktiválni a vendégfiókot:

 1. Start menü -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Miután megjelent az új ablak, kattintson a Felhasználói fiókok és családbiztonság, majd pedig a Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása gombokra.
 3. Kattintson a Vendég, majd a Bekapcsolás gombokra, ezután indítsa újra a számítógépet.
 4. Miután megjelent a Windows bejelentkezési képernyő, válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware-t.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.

5. AZ AVbytes Vista Protection 2015 RENDSZERVIZSGÁLATÁNAK LETILTÁSA:

 1. Hagyja, hogy az AVbytes Vista Protection 2015 befejezze a rendszervizsgálatot.
 2. Kattintson az Allow unprotected gombra és zárja be a figyelmeztetőüzenetet.
 3. Nyissa meg az Intézőt (Start -> Dokumentumok), majd írja be a felső hosszabb sávba, hogy %AppData%, ezután Enter.
 4. Nevezze át a guard-agas (vagy a hasonló nevű) mappát.
 5. Indítsa újra a számítógépet és nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe
 6. Töltse le a SpyHuntert és távolítsa el vele az A-Secure 2015-öt.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-vista-protection-2015.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken