Súlyosság:  
  (97/100)

AVbytes Win 7 Protection 2015 törlés

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Spyware

Mi az az AVbytes Win 7 Protection 2015?

Az AVbytes Win 7 Protection 2015 egy veszélyes szoftver, el kell kerülni. Akármilyen megbízhatónak és ártalmatlannak is tűnik, valójában egyetlen célja, hogy rávegye az áldozatokat a nem létező teljes verzió megvásárlására. Ehhez becsapós rendszervizsgálatokat és értesítéseket jelenít meg, ezek több száz különböző állítólagos vírusfertőzésről is tájékoztathatnak. Kérjük, NE higgyen az AVbytes Win 7 Protection 2015-nek, mert egyértelműen a megtévesztés a céljuk. A rendszer valójában csak az AVbytes miatt van veszélyben. A megjelenített fertőzések minden számítógépen ugyanazok, ez is bizonyítja a becsapást. Ennek ellenére vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal, mert így eltávolíthatja az AVbytes-t. Az eltávolítás pedig fontos, mert az ilyen vírusok további kártevőkkel fertőzhetik meg a rendszert, valamint megfigyelhetik a leütött billentyűket és ezzel személyes adatokat adhatnak a hackerek kezébe (felhasználóneveket, jelszavakat, stb.). Az AVbytes Win 7 Protection 2015 eltávolításához mi a következő programokat ajánljuk: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. A három program mindegyike hatékony megoldásnak bizonyult tesztjeink során.

Hogyan fertőzheti meg az AVbytes Win 7 Protection 2015 a számítógépemet?

Az AVbytes Win 7 Protection 2015 egy nagy víruscsalád, a Braviax tagja. A Braviax képviselőinek elkerüléséhez muszáj a körültekintő böngészési szokások kialakítása, mert több száz különböző trükkel próbálják terjeszteni az ilyen típusú vírusokat. Az egyik legnépszerűbb megoldás becsapós webes értesítéseken alapszik, ennek két fő megvalósulásával találkozhatunk: egy részük hiányzó programfrissítésekről értesít és felajánlja ezek automatikus letöltését, más értesítések pedig arra figyelmeztetnek, hogy a számítógép fertőzött, majd felajánlják az ingyenes rendszervizsgálatot. Kattintás után pedig természetesen a rendszerbe jut az AVbytes. Ismert módszer még a fertőző e-mailek terjesztése is, ezért kerülje el a “túl szép ahhoz, hogy igaz legyen” típusú leveleket. Az ismeretlen rokontól származó örökség, a pénznyeremény és a többi hasonló levél mind kártevőket rejt. Ha az AVbytes Win 7 Protection 2015 a rendszerbe jut, bizonyos beállítások módosítása után a következő értesítéseket kezdi megjeleníteni:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Ne dőljön be ezeknek, hiszen becsapások. Az alábbi útmutatóval megszabadulhat tőlük.

Hogyan távolítható el az AVbytes Win 7 Protection 2015 vírus?

Ha a jelek szerint az AVbytes Win 7 Protection 2015 az ön számítógépébe is bejutott, mielőbb vizsgálja át a rendszert egy megfelelő antispyware programmal. Semmiképp ne vásárolja meg a teljes verzióját, hanem keressen egy antispyware-t, töltse le, telepítse, frissítse, majd indítsa el a rendszervizsgálatot. Ha ehhez részletes leírást szeretne, olvassa el ezt az útmutatót. Az AVbytes Win 7 Protection 2015 eltávolításához mi a Reimage vagy SpyHunter 5Combo Cleaner programokat ajánljuk, mert ezek biztosan eltávolítják a vírusok minden rejtett komponensét.

FIGYELEM! Az AVbytes Win 7 Protection 2015 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Miután a Rendszerfájlok és -beállítások visszaállítása ablak megjelent, kattintson a Tovább gombra.
 3. Válasszon egy megfelelő visszaállítási pontot, majd Tovább.
 4. Kattintson a Befejezés gombra és várja meg, amíg a számítógép újraindul.
 5. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyilak segítségével), majd Enter billentyű.
 4. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
 5. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, például az Internet Explorerre, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges)
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe, majd letöltés után indítsa el és futtassa a programot.

3. A SZÁMÍTÓGÉP ÁTVIZSGÁLÁSA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vagy vendég-) fiókkal, megpróbálhatja abból elindítani a vizsgálatot. Csak jelentkezzen be és töltse le a Reimage programot a teljes rendszervizsgálathoz. A következő lépésekkel tudja aktiválni a vendégfiókot:

 1. Start menü -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Miután megjelent az új ablak, kattintson a Felhasználói fiókok és családbiztonság, majd pedig a Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása gombokra.
 3. Kattintson a Vendég, majd a Bekapcsolás gombokra, ezután indítsa újra a számítógépet.
 4. Miután megjelent a Windows bejelentkezési képernyő, válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware-t.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.

5. AZ AVbytes Vista Antivirus 2015 RENDSZERVIZSGÁLATÁNAK LETILTÁSA:

 1. Hagyja, hogy az AVbytes Win 7 Protection 2015 befejezze a rendszervizsgálatot.
 2. Kattintson az Allow unprotected gombra és zárja be a figyelmeztetőüzenetet.
 3. Nyissa meg az Intézőt (Start -> Dokumentumok), majd írja be a felső hosszabb sávba, hogy %AppData%, ezután Enter.
 4. Nevezze át a guard-agas (vagy a hasonló nevű) mappát.
 5. Indítsa újra a számítógépet és nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe
 6. Töltse le a SpyHuntert és távolítsa el vele az AVbytes Win 7 Protection 2015-öt.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-7-protection-2015.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken