Súlyosság:  
  (98/100)

AVbytes XP Antivirus 2015. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Julie Splinters - - | Típus: Spyware

Mi az az AVbytes XP Antivirus 2015?

Az AVbytes XP Antivirus 2015 komoly veszélyt jelentő ál-antispyware, amely a ‘Braviax’ víruscsalád egy újabb tagja. Ennek a csoportnak az összes képviselőjét azzal a céllak készítették, hogy megszerezzék az áldozatok pénzét. Ez az, amiért ál-víruskereséseket és kitalált fertőzéseket jelenít meg, de emellett lelassíthatja a rendszert, további vírusokat tölthet le, megfigyelheti a leütött billentyűket és hozzáférhet bizonyos személyes adatokhoz is. Úgy tűnhet, hogy az AVbytes XP Antivirus 2015 egy hatékony antispyware, pedig a program valójában vírus, amelynek feltett szándéka, hogy elhitesse az áldozatával, hogy a számítógép súlyosan fertőzött és az eltávolításban csak a teljes, fizetős változata segíthet. Kérjük, NE fizessen, mert pénzét és személyes adatait is a hackerek kezébe adná. Ha le szeretné ellenőrizni a rendszert, telepítse a Reimage legújabb változatát, vagy esetleg egy másik megbízható antispywaret. A biztos detektálás érdekében ne feledje frissíteni a program adatbázisát, majd futtasson teljes rendszervizsgálatot. Biztosra veheti, hogy az AVbytes XP Antivirus 2015 a találatok között lesz, mint veszélyes fenyegetés. Távolítsa el mielőbb, mert további problémákhoz vezethet.

Hogyan fertőzheti meg az AVbytes XP Antivirus 2015 a számítógépemet?

A többi ál-antispyware-hez hasonlóan az AVbytes XP Antivirus 2015 is több féle módon terjed. Az esetek többségében maguk a felhasználók töltik le, mert azt hiszik, hogy Flash Player, FLV Player, böngésző, letöltéskezelő vagy más hasonló program frissítését töltik. Emellett olyan félrevezető hirdetések is terjesztik, amelyek azt állítják, hogy a rendszer fertőzött, de egy bizonyos ingyenes vizsgálattal rendbe lehet hozni. Kérjük, kerülje el az ilyen ajánlatokat, mert szinte kivétel nélkül fertőzéseket terjesztenek. Amint a számítógépbe jut, a vírus módosít bizonyos beállításokat, így minden rendszerindításkor betöltődik. Ezután a következő értesítéseket jeleníti meg:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Ne dőljön be az értesítéseknek, hiszen semmit sem tudnak a rendszer állapotáról. Ha megszabadulna tőlük és biztonságban szeretné tudni számítógépét, kövesse a lenti részletes AVbytes XP Antivirus 2015 eltávolítási útmutatót. Igen, megpróbálhatja manuálisan eltávolítani a fájlokat, de ez nem ajánlott módszer, mert könnyedén törölhet olyan fájlokat, amelyek elengedhetetlenek a rendszer megfelelő működéséhez. A legegyszerűbb megoldás egy antispyware program lefuttatása.

Hogyan távolítható el az AVbytes XP Antivirus 2015 vírus?

Ha úgy sejti, hogy számítógépét megfertőzte az AVbytes XP Antivirus 2015 vírus, mielőbb vizsgálja át a rendszert egy megfelelő antispyware programmal. Mi azt ajánljuk, hogy ezzel a módszerrel távolítsa el a kártevőt. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy letölti és frissíti a programot, majd elindítja a teljes vizsgálatot. Ha ehhez részletes leírást szeretne, olvassa el ezt az útmutatót. Az AVbytes XP Antivirus 2015 eltávolításához mi a Reimage vagy SpyHunterCombo Cleaner programokat ajánljuk, mert ezek biztosan eltávolítják a vírusok minden rejtett komponensét.

FIGYELEM! Az AVbytes XP Antivirus 2015 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Miután a Rendszerfájlok és -beállítások visszaállítása ablak megjelent, kattintson a Tovább gombra.
 3. Válasszon egy megfelelő visszaállítási pontot, majd Tovább.
 4. Kattintson a Befejezés gombra és várja meg, amíg a számítógép újraindul.
 5. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyilak segítségével), majd Enter billentyű.
 4. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
 5. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, például az Internet Explorerre, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges)
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe, majd letöltés után indítsa el és futtassa a programot.

3. A SZÁMÍTÓGÉP ÁTVIZSGÁLÁSA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vagy vendég-) fiókkal, megpróbálhatja abból elindítani a vizsgálatot. Csak jelentkezzen be és töltse le a Reimage programot a teljes rendszervizsgálathoz. A következő lépésekkel tudja aktiválni a vendégfiókot:

 1. Start menü -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Miután megjelent az új ablak, kattintson a Felhasználói fiókok és családbiztonság, majd pedig a Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása gombokra.
 3. Kattintson a Vendég, majd a Bekapcsolás gombokra, ezután indítsa újra a számítógépet.
 4. Miután megjelent a Windows bejelentkezési képernyő, válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware-t.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a SpyHunterCombo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.

5. AZ AVbytes XP Antivirus 2015 RENDSZERVIZSGÁLATÁNAK LETILTÁSA:

 1. Hagyja, hogy az A-SECURE 2015 befejezze a rendszervizsgálatot.
 2. Kattintson az Allow unprotected gombra és zárja be a figyelmeztetőüzenetet.
 3. Nyissa meg az Intézőt (Start -> Dokumentumok), majd írja be a felső hosszabb sávba, hogy %AppData%, ezután Enter.
 4. Nevezze át a guard-agas (vagy a hasonló nevű) mappát.
 5. Indítsa újra a számítógépet és nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe
 6. Töltse le a SpyHuntert és távolítsa el vele az A-Secure 2015-öt.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-xp-antivirus-2015.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken