BabMaint.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Ugnius Kiguolis - -

A BabMaint.exe (felbukkanhat asbabmaint.x vagy redirect.js néven is) egy közismert kártékony futtatható fájl, amely olyan kéretlen böngészőeltérítőkhöz köthető, amelyek az Internet Explorerbe, a Google Chrome-ba, a Mozilla Firefox-ba és más böngészőkbe is beépülhetnek. Talán a legveszélyesebb ilyen eltérítő a delta-homes.com. Mindenképp próbálja meg elkerülni, ha pedig a rendszerbe jutott, azonnal távolítsa el, amint felbukkannak az ismeretlen weboldalakat célzó átirányítások és a tolakodó reklámablakok. Mindez számos böngészőn megjelenhet, többek között az Internet Explorerben, a Google Chrome-ban és a Mozilla Firefox-ban is.

Habár veszélyes böngészőeltérítő, mégsem a delta-homes.com jelenti a legnagyobb fenyegetést a BabMaint.exe-vel kapcsolatban. A legkomolyabb veszély az, hogy megfigyelheti a számítógép felhasználóit: begyűjtheti a keresett kifejezéseket, a leggyakrabban látogatott weboldalakat, az ezekre beírt adatokat stb. Sőt, megjegyezheti az e-mail címeket, az IP-címeket és a számítógép helyzetét is. Ha nem szeretne ilyen adatokat ismeretlenekkel megosztani, el kell távolítania a delta-homes vírust és a BabMaint.exe fájlt számítógépéről.

Fontos, hogy a fájlt más böngészőeltérítők is felhasználhatják, például: Babylon toolbar [Babylon toolbar], 22find virus [22find virus] and mixidj.delta-search.com [mixidj.delta-search.com]. Ezek a programok böngészőeltérítőként és más célból is használhatóak, ezért mielőbb el kell távolítani őket. Ellenkező esetben veszélyes programokat rejtő kétes weboldalakra kerülhet.

Sajnos a programok működése nem ütközik szabályokba. Az egyetlen ígéretes dolog, hogy egyre több biztonsági szakértő illeszti a szoftvereket antispyware programjaik adatbázisába. Ha biztosra szeretne menni a BabMaint.exe törlésével, a Reimage”] legújabb változatával vizsgálja át a rendszert. A programal a BabMaint.exe és a hozzá kapcsolódó szoftverek is eltávolíthatóak.

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Tanács: Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.
A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás