Súlyosság:  
  (99/100)

Bitcoin vírus eltávolítása

12

A Bitcoin vírus (másnéven BitcoinMiner vagy Bitcoin Mining vírus) egy kártékony trójai program. Célja az észrevétlen behatolást követően az, hogy komplex műveletek segítségével Bitcoint generáljon a készítőknek. Azoknak, akik még nem hallottak a Bitcoinról, azt érdemes tudniuk, hogy ez egy virtuális fizetőeszköz. Már körülbelül 11 millió Bitcoin van forgalomban, a piaci értéke körülbelül 1.4 milliárd dollár, és a megbízható elfogadóhelyek száma egyre csak növekszik. Mivel a Bitcoint nem egy központi pénzkibocsátó szervezet terjeszti, hanem számítógépek processzora “bányássza” bonyolult számításokkal, számos vírus próbál mások számítógépével bányászni. A Bitcoin vírust nehéz észrevenni. Szakértők megfigyelései szerint csak akkor dolgozik, amikor a felhasználó nincs a gépnél. Működés közben a CPU terhelése az egekig ugrik, ezt megfigyelve lefülelhető a fertőzés.

HOGYAN JUTHAT A SZÁMÍTÓGÉPEMRE A BITCOIN VÍRUS?

Biztonsági szakértők szerint a Bitcoin vírus többnyire a Skype hálózatán terjed, de más közösségi szolgáltatásokon is megfigyelték. Spam üzenet formájában jelenik meg, általában olyan szöveggel mint például “this my favourite picture of you”. Az üzenet után pedig megjelenik a vírusos fájl is. Az üzenet persze megpróbálja rávenni a felhasználókat, hogy töltsék le a fájlt. Ha el szeretné kerülni a Bitcoin vírust, ne kattintson rá a gyanús linkekre. A vírus letöltése után nemcsak a kártékony program kerül a számítógépre, hanem engedélyezi a számítógép csatlakozását a vírust irányító szerverhez. A rendszer így gyakorlatilag Bitcoin generátorrá változik. A vírus “extrái” képesek lehetnek a banki adatok eltulajdonítására, a leütött billentyűk megfigyelésére, vagy további kártevők letöltésére. A Bitcoin vírust tehát mielőbb el kell távolítani.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL A BITCOIN VÍRUST?

Ha úgy sejti, számítógépét megfertőzte a Bitcoin vírus, mielőbb futtasson teljes rendszervizsgálatot egy naprakész antispyware programmal. Ilyen például a Malwarebytes Anti Malware és a SpyHunter. Azonnal vizsgálja át számítógépét, ha arra lett figyelmes, hogy számítógépe lelassult, vagy a ventilátorok akkor is hangosan működnek, mikor senki sem használja a gépet.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Bitcoin vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Bitcoin vírus eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Bitcoin vírus eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.
SpyHunter ajánlott a(z) Bitcoin vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Bitcoin vírus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Bitcoin vírus ellen (2016-04-18)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Bitcoin vírus ellen (2016-04-18)
Bitcoin vírus kép
Bitcoin vírus kép
Manuális Eltávolítási Útmutató - Bitcoin

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/uggy/web/wp-content/themes/AskIt/functions.php on line 500

1 módszer. Bitcoin eltávolítása ezzel: Safe Mode with Networking

Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Networking módban
Windows 7 / Vista / XP
 • Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
 • Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
 • Válassza a listáról a következőt: Safe Mode with Networking
Válassza a következőt: 'Safe Mode with Networking'
Windows 10 / Windows 8
 • Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
 • Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
 • Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Networking
Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Networking'
Lépés 2: Bitcoin törlés

Jelentkezzen be a fertőzött fiókba és indítson egy böngészőt. Töltsön le egy megbízható antispyware programot, például: SpyHunter. Telepítse, frissítse, majd futtasson vele teljes rendszervizsgálatot és távolítson el minden rosszindulatú fájlt, amely a ransomware-hez tartozik, majd fejezze be a behatoló (Bitcoin) eltávolítását.

Próbálkozzon másik módszerrel, ha a ransomware blokkolja a következőt: Safe Mode with Networking


2 módszer. Bitcoin eltávolítása ezzel: System Restore

Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Command Prompt módban
Windows 7 / Vista / XP
 • Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
 • Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
 • Válassza a listáról a következőt: Command Prompt
Válassza a következőt: 'Safe Mode with Command Prompt'
Windows 10 / Windows 8
 • Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
 • Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
 • Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Command Prompt
Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
Lépés 2: Állítsa vissza a rendszerfájlokat és -beállításokat
 • Miután megjelent a(z) Command Prompt ablak, írja be, hogy cd restore, majd kattintson arra, hogy Enter. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'cd restore', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
 • Most írja be, hogy rstrui.exe, majd kattintson ismét arra, hogy Enter.. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'rstrui.exe', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
 • Mikor megjelenik az új ablak, kattintson arra, hogy Next, majd válasszon egy Next fertőzést megelőző visszaállítási pontot. Mikor megjelenik az új 'System Restore' ablak, válassza azt, hogy 'Next' Válassza ki a visszaállítási pontot, majd kattintson arra, hogy 'Next'
 • A rendszervisszaállítás indításához kattintson arra, hogy Yes. Kattintson arra, hogy 'Yes', és kezdje meg a rendszerindítást

Teljes Bitcoin eltávolítás

A rendszer visszaállítása után távolítsa el a vírushoz (Bitcoin) tartozó összes hátramaradó kártékony fájlt. Ehhez töltse le a következőt, és vizsgálja át vele a rendszert: SpyHunter

Ha adott fájlokat szeretne visszafejteni, ideje, hogy a reményteli Windows Previous Versions funkciót használja. Ehhez válassza ki a fájlt, kattintson rá jobb gombbal, és válassza a következő menüpontot: Windows Previous Versions. Menjen arra a fülre, hogy Windows Previous Versions, és keressen fájlvisszaállítási ponot. Válassza ki, ha van ilyen, majd Windows Previous Versions. Figyelem! Ez a módszer csak akkor hatásos, ha engedélyezte a System Restore funkciót. Ha a ransomware úgy készült, hogy eltávolítsa a fájlok Windows Previous Versions adatait, nem fog működni. Ebben az esetben a következőkkel próbálkozhat: Photorec vagy R-studio..

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Bitcoin vírus manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
%AppDatabtc.exe
%System%miner.exe

Törlendő regisztrációs bejegyzések:
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun] btc = "%AppData%btc.exe"

Törlendő fájlok:
%AppDatabtc.exe
%System%miner.exe

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon