Bobrowser.exe fájljellemzők

A bobrowser.exe a BoBrowser [BoBrowser], egy hírhedten kellemetlen böngészőeltérítő fő futtatható állománya. Miután a rendszerbe jutott, a Bobrowser beépül a telepített böngészőkbe és affiliate marketingbe és más kétes tevékenységekbe fog. Hogy pontosan mit csinál a program? Először is, könnyedén letilthatja a népszerűbb keresőmotorokat, például a Google-t, a Yahoo-t és a Binget – méghozzá úgy, hogy az isearch.bobrowser.com [isearch.bobrowser.com] címre cseréli a kezdőlapokat és az alapértelmezett keresőmotorokat. A Bobrowser emellett módosított keresési találatokat is megjeleníthet, amelyek affiliate weboldalakra irányítják át a felhasználókat. Semmi sem garantálja, hogy az ilyen módszerekkel terjesztett weboldalak megbízhatóak, ezért arra kell figyelmeztetnünk mindenkit, hogy legyenek óvatosak a Bobrowser átirányításaival. Ha az ön Feladatkezelőjében is jelen van a bobrowser.exe, át kell vizsgálnia a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megtalálhatja a rendszerben rejtőző összes Bobrowser-fájlt.

A bobrowser.exe és a Bobrowser többi gyanús fájlja is a rendszerbe juthat a felhasználó háta mögött. Ennek az oka az, hogy a Bobrowser (és minden egyéb böngészőeltérítő, adware és más potenciálisan kéretlen program is) freeware és shareware programok mellékleteként terjed. Ha el szeretné kerülni a Bobrowser bejutását, oda kell figyelnie az ingyenes programok telepítéseire. Fontos például, hogy mindig az egyéni, részletes, stb. telepítési módokat válassza a gyors, egyszerű módok helyett. Alaposan át kell olvasnia a telepítők összes megjelenő lépését, és ki kell vennie a pipákat azokból a jelölőnégyzetekből, amelyek gyanús PC-beállításokat módosítanának vagy a Bobrowser keresőt telepítenék.

Ha úgy sejti, hogy a Bobrowser már bejutott, mielőbb telepítsen egy elismert antispyware programot, ilyen például a SpyHunter. Telepítés után futtasson a programmal teljes rendszervizsgálatot és távolítsa el a detektált fájlokat.

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Avirus.hu kutatóközpont összegyűjt, majd leellenőriz minden fellelhető bobrowser.exe információt. Megkérdezzük magunktól “Lehet ez a fájl rosszindulatú?”, “Használja ezt a fájlnevet Malware?”, és így tovább. A fájl állapota a saját véleményünk, amelyet a kutatásaink alapján alkottunk. A VESZÉLYES FÁJL státusz azt jelenti, hogy ez a fájl veszélyezteti a rendszert. Forduljon a lenti Tanács részhez.
tanács:
Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/uggy/web/wp-content/themes/AskIt/single_2s.php on line 759
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
több mint 40.000.000 letöltés!
A(z) SpyHunter egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenSzoftverek
Fájlok
Like-oljon a Facebookon