Értékelés:  
  (87/100)

BullGuard Mobile Security áttekintés, ingyenes letöltés

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Antivírus

A BullGuard Mobile Security egy hatékony antivírus alkalmazás Androidos készülékekre. Teljeskörű védelmet ígér lopásgátló opciókkal, gyors víruskereséssel, spamszűréssel és szülői felügyelettel. Mint ahogy talán tudja is, a BullGuard Mobile Security a BullGuard terméke. A BullGuard az egyik leggyorsabban növekvő cég a piacon. Korábban már bemutattuk a Bullguard Internet Security-t, amely szakértőink egybehangzó véleménye szerint kiváló eszköze a vírusfertőzések megelőzésének és eltávolításának. Segíthet a személyazonosság-lopás meggátolásában is, valamint az egyéb cyberfenyegetések kivédésében is. A BullGuard Mobile Security ugyanígy működik: megvédi a készüléket a vírusoktól és más fertőzésektől. Képes detektálni a már rendszerbe jutott malware-eket, tűzfalat biztosít, szülői felügyeletet tesz lehetővé és a BullGuard 0-24 szakértői ügyfélszolgálatához is hozzáférést ad. Sajnos a Bullguard Mobile Security jelenleg nem rendelkezik ingyenes változattal, de a vásárlás 3 különböző készülékre engedi telepíteni a programot. Összességében a Bullguard Mobile Security egy rendkívül hasznos androidos biztonsági szoftver.

A 2spyware biztonsági központ BullGuard Mobile Security ismertetője:

Az első dolog, amit a BullGuard Mobile Security telepítése után észrevettünk, hogy milyen jól működik a spamszűrője: a program azonnal blokkolta a már napok óta bosszantó kéretlen üzeneteket. Telepítés után indítottunk egy víruskeresést, ez csak néhány másodpercet vett igénybe. A BullGuard Mobile Security vizsgálatait egyébként igény szerint ütemezni is lehet. Ajánlott az ütemező használata, mert a keresés valamelyest lelassíthatja a készüléket. Vizsgálat után a program megjeleníti az eredményeket és lehetővé teszi a problémák megoldását. Biztosak vagyunk benne, hogy ezzel a programmal gond nélkül eltávolíthatja a vírusokat, mert minden lépést jól elmagyaráz. Egy másik hasznos funkciója a biztonsági mentés. A program fel tudja menteni a készülék adatait a BullGuard szervereire. Ha már hallott a ransomware vírusokról, talán tudja, hogy ezek letilthatják a hozzáférést a névjegyekhez, a fotókhoz, a zenékhez és más fontos adatokhoz. A BullGuard telepítése után megfeledkezhet a ransomware-ek veszélyeiről, mert a program vissza tudja állítani a fájlokat és el tudja kerülni a további problémákat. A frissítéssel sem lesz gond, mert a BullGuard Mobile Security magától frissül, ha a készülék felcsatlakozik az internetre.

Szóval miért válasszam a BullGuard Mobile Security-t?

Ha biztonságban szeretné tudni a telefonját vagy más androidos készülékét, mindenképp érdemes fontolóra venni a BullGuard Mobile Security-t. Ugyan sokan még mindig úgy gondolják, hogy mobilos antivírusra felesleges pénzt költeni, de a valóság az, hogy nap mint nap jelennek meg új vírusok, hiszen a mobilos piac is folyamatosan növekszik.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
BullGuard Mobile Security Elégedettség
Garancia
Letöltöm
BullGuard Mobile Security Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt BullGuard Mobile Security nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) BullGuard Mobile Security egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a BullGuard Mobile Security malware eltávolító teljes változatát.
BullGuard Mobile Security kép
BullGuard Mobile Security kép

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ugnius Kiguolis egy hivatásos malware-elemző, aki emellett az avirus alapítója és tulajdonosa is. Jelenleg ő tölti be a főszerkesztő szerepét is.

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/review-bullguard-mobile-security.html

Értékelések más nyelveken