A zsarolóvírusok eltávolítása
március 5, 2021

Zsarolóvírus-adatbázis

Február 26, 2020

Salsa ransomware vírus

Nem beszél angolul? A Salsa ransomware több nyelven is üzen az áldozatoknak.
Szeptember 12, 2019

.vvv kiterjesztés vírus

A .vvv kiterjesztés vírus leírása. A .vvv kiterjesztés vírus egy veszélyes ransomware, amely adataink szerint a Teslacrypt 2.0 egy új változata.
Július 25, 2019

CryptoLocker

A Cryptolocker egy veszélyes ransomware. A Cryptolocker egy veszélyes ransomware, egyértelműen azoknak a cyberbűnözöknek a műhelyből, aki az FBI vírusért, a Police Central e-crime Unit vírusért, a Department of Justice vírusért és még számos más kártevőért is felelősek.
November 19, 2018

Defray zsarolóvírus

A Defray ransomware kórházakra és vállalatokra csap le. A Defray vírus egy új fájltitkosító fertőzés, amely az AES-256 algoritmussal titkosítja az áldozatok adatait, magát a titkosításhoz használt kulcsot pedig az RSA-2048 algoritmussal zárja el.
Augusztus 22, 2018

Cezar zsarolóvírus

A Cezar zsarolóvírus a legújabb Dharma-változat – félelmetes és kegyetlen.
Augusztus 07, 2018

Arrow zsarolóvírus

Arrow vírus – új zsarolóvírus a Dharma családból. Az Arrow zsarolóvírus a Dharma zsarolóvírusok egyik változata, amely 2018 márciusában bukkant fel.
Július 30, 2018

Rapid zsarolóvírus

Rapid zsarolóvírus – .rapid fájlkiterjesztést használó titkosítóvírus.
Június 13, 2018

Petya vírus

Amit a Petya vírusról tudni kell. A Petya vírus egy újabb ransomware , tehát a rendszerbe jutva lezárja a legfontosabb fájlokat.
Június 13, 2018

Cerber vírus

A Cerber vírus lezárja a fájlokat és pénzt követel. A Cerber vírus egy kártékony szoftver, amely az AES titkosítási algorítmus segítségével lezárja az áldozat adatait.
Június 06, 2018

RSA-4096 ransomware

Az RSA-4096 ransomware leírása: Az RSA-4096 ransomware azok rémálmává válhat, akik nem készítettek biztonsági mentést számítógépükön tárolt fontos adataikról.
Március 21, 2018

.GDCB fájlkiterjesztés vírus

A GDCB vírus a GandCrab ransomware egyik változata. A GDCB vírus a hírhedt GandCrab zsarolóvírus egy módosított változata.
Március 13, 2018

GandCrab zsarolóvírus

GandCrab – exploit kitekkel és fertőzött PDF csatolmányokkal terjedő fájltitkosító zsarolóvírus.
Március 06, 2018

.java fájlkiterjesztésű zsarolóvírus

.java ransomware – a Dharma cryptovírus új változata. A Java ransomware a  Dharma/Crysis malware-család legújabb tagja A kártékony program titkosítja a fájlokat az AES algoritmus segítségével, majd .java kiterjesztést illeszt hozzájuk.
November 02, 2017

ACCDFISA v2.0 ransomware vírus

ACCDFISA v2.0 vírus és ahogyan titkosít. A ransomware vírusok gyakran komoly fejlesztések után kerülnek olyan állapotba, amellyel fejlesztőik elégedettek. Az ACCDFISA vírus is ilyen helyzetben van, nemrég bukkant fel második, javított változata, az ACCDFISA v2.0 ransomware.
Október 31, 2017

Bad Rabbit zsarolóvírus

BadRabbit zsarolóvírus – a NotPetya/Petya.A új utódja? A BadRabbit vírus egy új cryptomalware, amely Kelet-Európa területén kezdett pusztítani.
Október 10, 2017

SamSam ransomware vírus

Mire számíthatok a SamSam ransomware-től? Egyes vírusok nagy hírnévre tesznek szert, mások nem válnak kifejezetten ismertté.
Október 02, 2017

Arena zsarolóvírus

Az Arena malware új formában bukkan fel újra. Az Arena ransomware egy új fájltitkosító vírus.
Szeptember 29, 2017

Anonymous ransomware vírus

Mit rejt az Anonymous vírus? Ha követi az informatikai híreket, talán már hallott a nemrégiben felbukkant Anonymous vírusról.
Szeptember 29, 2017

ACCDFISA Protection Program

Fontos tudnivalók az ACCDFISA Protection Program vírusról: Az ACCDFISA Protection Program vírus egy ransomware típusú fertőzés, amely lezárja a számítógépet és titkosítja a fájlokat.
Szeptember 29, 2017

ShinoLocker ransomware vírus

Mit lehet tudni a ShinoLocker zsarolóvírusról? Habár a ShinoLocker vírust nem arra készítették, hogy a tapasztalatlan internetezőket kihasználják és pénzt csikarjanak ki tőlük, nincs kizárva, hogy ransomware-fenyegetések létrehozására is fel fogják használni a ShinoLocker kódját.
Szeptember 29, 2017

Nullbyte zsarolóvírus

A Nullbyte ransomware és veszélyei: A Nullbyte vírus nemrégiben bukkant fel az interneten, a szakértők még mindig vizsgálják.
Szeptember 29, 2017

RAA ransomware vírus

Az RAA vírus működése. Az RAA vírus úgy működik, mint más fájltitkosító vírusok.
Szeptember 29, 2017

CryLocker ransomware vírus

A Cry ransomware frissítést kapott – CryLocker vírus. Figyelem, internetezők: új ransomware vírus bukkant fel, a CryLocker.
Szeptember 28, 2017

Ykcol zsarolóvírus

A Locky jelenleg Ykcol zsarolóvírusként terjed – védje számítógépét!
Szeptember 25, 2017

CryptoMix zsarolóvírus

A CryptoMix új verziókkal folytatja a felhasználók terrorizálását.
Szeptember 04, 2017

Lukitus zsarolóvírus

A Lukitus folytatja a Locky vírus kártékony feladatait. A Lukitus aLocky vírus új változata, amely 2017.
Augusztus 30, 2017

Cerber Decryptor

Vissza tudja fejteni a fájlokat a Cerber Decryptor? A Cerber egy veszélyes számítógépes vírus, méghozzá a ransomware fertőzések egy újabb változata, tehát a fertőzés során titkosítás segítségével használhatatlanná teszi az áldozat fájljait.
Augusztus 28, 2017

FakeCry zsarolóvírus

A FakeCry a NotPetya/Petya járvánnyal együtt terjed. A FakeCry vírus egy fájltitkosító fertőzés, amely az ExPetr/Petna fenyegetéssel együtt kezdett terjedni a fertőzött M.E.Doc frissítési hálózaton.
Augusztus 28, 2017

GC47 ransomware vírus

A GC47 ransomware a Cerber vírushoz kötődik? Elképzelhető, hogy a nemrégiben felbukkant GC47 ransomware vírus a hírhedt Cerber ransomware-hez köthető.
Augusztus 24, 2017

Shade ransomware

A Shade ransomware vírus legfontosabb részletei: A Shade vírus egy ransomware típusú fertőzés, amely főként Németországban, Ukrajnában és Oroszországban terjed.
Augusztus 24, 2017

Spora zsarolóvírus

A Spora ransomware a világ minden PC-felhasználóját megcélozza.

Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás
Like-oljon a Facebookon