Súlyosság:  
  (55/100)

CamKing törlés

írta: Lucia Danes - - | Típus: Malware

A CamKing egy kártékony program, amely számos különféle problémát okozhat a fertőzött számítógépen. A vírus leggyakrabban a személyes adatok megszerzésével és továbbításával próbálkozik, de használható arra is, hogy komolyabb fertőzéseket juttasson a számítógépre. Amint a CamKing a rendszerbe jut, elrejtőzik és nekilát a felhasználó böngészési szokásainak megfigyeléséhez. A vírus begyűjti a meglátogatott weboldalakat, a beírt adatokat, stb. Jelenlétének legegyértelműbb jele a rendszer lassulása, az ismeretlen weboldalakra irányuló átirányítások és a különböző, böngészést megszakító hirdetések. Kérjük, NE hagyja ezeket figyelmen kívül! Ha szeretne megszabadulni a CamKingtől, vizsgálja át számítógépét egy megbízható antispyware programmal.

Hogyan juthat a számítógépemre a CamKing?

A CamKing észrevétlenül a számítógépre juthat. Az ilyen vírusok elkerülésének érdekében győződjön meg róla, hogy naprakész antispyware programot használ, valamint alakítson ki biztonságos böngészési szokásokat. Kerülje el tehát a gyanús weboldalakat, ne kattintson a hirdetésekre és ne dőljön be a (gyakran csatolmánnyal érkező) félrevezető e-maileknek. Ha úgy érzi, a CamKing az ön számítógépét is megfertőzte, erősen ajánljuk, hogy vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal.

Hogyan távolíthatom el a CamKinget?

A CamKing vírus eltávolításához használja a következő programok valamelyikét: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Győződjön meg róla, hogy a legfrissebb verziót használja az eltávolításhoz!

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Lucia Danes
Lucia Danes - Víruskutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Lucia Danes
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-camking.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken