Súlyosság:  
  (20/100)

ClientMan.bho1. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Böngészőkiegészítők

A ClientMan.bho1 a ClientMan spyware egyik változata

A fejlesztőktől:
V -A felhasználó megérti és tudomásul veszi, hogy az alkalmazás és a hozzá tartozó komponensek időnként kommunikálhatnak az Odysses Marketing Inc szervereivel és/vagy partnereivel, továbbá határozott beleegyezését adja ezekbe a kommunikációs folyamatokba és adatcserékbe, mely felhasználhat minden, az alkalmazás és annak komponensei által használt adatot.

VI -A felhasználó megérti, tudomásul veszi és engedélyezi, hogy az alkalmazás és a hozzá tartozó komponensek módosítsák az internetböngészőket és/vagy az operációs rendszert az Odysseus Marketing Inc belátásai szerint. Beleértetnek ebbe a keresőmotorok találatainak módosítása, felugró ablakok megjelenítése, weblaptartalmak kiemelése és hiperhivatkozásokká alakítása, hibaközlő oldalak átirányítása, a felhasználó kezdőlapjának módosítása, könyvjelzők böngészőkhöz való hozzáadása, és/vagy egyéb módosítások/változtatások.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-clientman-bho1.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken