Súlyosság:  
  (10/100)

ColdSearch.com eltérítő eltávolítása

123

Gyakran ismételt kérdések (GYIK) a ColdSearch.com-mal kapcsolatban:

  • Hogyan jutott a számítógépembe a ColdSearch.com?
  • Megbízható keresőről van szó?
  • Hogyan állíthatom meg az S.ColdSearch.com-ot megnyitó átirányításokat?
  • A ColdSearch.com nem akar eltűnni a számítógépemről. Mit tehetnék, hogy megszabaduljak tőle?

Először is szólnunk kell, hogy a ColdSearch.com (vagy S.ColdSearch.com) egy reklámokkal támogatott keresőmotor, továbbá a potenciálisan kéretlen programok és a böngészőeltérítők közé tartozik. A rendszerben megbízható keresőmotor látszatát próbálja kelteni, de a legtöbb biztonsági szakértő a szoftver elkerülését tanácsolja. A legfontosabb tudnivaló, hogy módosított találatokat jeleníthet meg, tele reklámsávokkal, szövegközi linkekkel és hasonló tartalmakkal. Mindezt leginkább azért, mert a hirdetett harmadik felek fizetnek a ColdSearch.com fejlesztőinek weboldalaik terjesztéséért. Az ilyen módszerekkel promótált weboldalakat végignézve kiderül, hogy nagyon sok meglehetősen kétes domain van köztük. Ha biztonságban szeretné tudni magát ezektől a weboldalaktól, telepítsen egy megbízható antispyware programot, amely még a Cold Search átirányításainak megjelenése előtt kiszúrja a kétes oldalakat. Mi a SpyHunter legújabb változatát ajánljuk. Vegye figyelembe azt is, hogy a kereső adatokat gyűjthet a böngészési szokásokról. A keresett kifejezések és más (személyes beazonosításra nem alkalmas) adatok begyűjtése után továbbítja ezeket a fejlesztőknek és harmadik feleknek is. Ki törődne bele ilyesmibe?

A böngészőeltérítő terjesztésére használt módszerek:

A ColdSearch.com szoftvert a bundling nevű módszerrel terjesztik, ezért is tartozik a böngészőeltérítők és a potenciálisan kéretlen programok közé. Habár használatba vehető úgy is, mint bármilyen más keresőmotor, a legtöbb felhasználó szándékos telepítés nélkül találkozik vele. Ha nem szeretné a ColdSearch.com-ot látni megszokott kezdőlapja és alapértelmezett keresőmotorja helyett, ne feledje, hogy oda kell figyelnie a szoftverek telepítési folyamataira. Különösen óvatosnak kell lennie a freeware és shareware programokkal, mert az ilyen típusú programokat különösen gyakran alkalmazzák a ColdSearch.com terjesztésére. Ha ilyen programot telepít, mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza, hogy lehetősége legyen átnézni a telepítőbe rejtett kéretlen komponenseket. Ha keresőmotort, bővítményt, eszköztárat vagy hasonlót lát, utasítsa el!

Mi történik, ha a ColdSearch.com a rendszerbe jut?

Amint a ColdSearch.com vagy az S.ColdSearch.com a rendszerbe jut, beépül a telepített böngészőkbe. Megváltoztatja a kezdőlapokat, az alapértelmezett keresőmotorokat, az új fülek tartalmát és más beállításokat is. Az eredmény, hogy böngészés közben megjelennek a ColdSearch.com átirányításai, sőt, keresés közben felugró hirdetések, szövegközi linkek és egyéb kellemetlenségek is felbukkanhatnak. A böngészőeltérítő jelenléte miatt a számítógép teljesítménye is csökkenhet, és instabillá válhat a rendszer. Legegyszerűbben úgy szabadulhat meg mindettől, és úgy biztosíthatja számítógépét, ha eltávolítja a kéretlen keresőt.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) ColdSearch.com eltérítő eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) ColdSearch.com eltérítő eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott ColdSearch.com eltérítő eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) ColdSearch.com eltérítő ellen (2015-12-17)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) ColdSearch.com eltérítő ellen (2015-12-17)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon