Súlyosság:  
  (10/100)

CutThePrice hirdetések eltávolítása

123

Hogy kerülnek „Ads by Cut The Price” hirdetések a számítógépemre?

Az „Ads by Cut The Price” hirdetések okkal jelennek meg. Egy böngészős kiegészítő a felelős, amely valahogyan telepítve lett a rendszerbe. Bejegyzésünk megírása idején ez harmadik felek letöltőoldalain keresztül és a bundling nevű módszerrel történhet meg. A szoftver honlapja nem működik, de persze előfordulhat, hogy később megjavul. Úgy tudjuk, a legtöbben szándékosan telepítik a szoftvert, mert elhiszik, hogy segíthet a pénzspórolásban. Sajnos a CutThePrice valójában más célból készült. Amint a rendszerbe jut, módosítja a telepített böngészők (Internet Explorer, Firefox, Chrome) bizonyos beállításait, és hozzálát a partneroldalak népszerűsítéséhez, hogy ezzel pénzt termeljen a fejlesztőknek. Ehhez a szoftver reklámhirdetéseket, linkesített szövegeket, reklámsávokat és más hasonló tartalmakat jelenít meg a webes keresések oldalain. A biztonsági szakértők egyáltalán nem ajánlják, hogy rákattintson a Cut The Price hirdetéseire, mert veszélyes weboldalakra juttathatják.

Ez a böngészős kiegészítő technikailag nem vírus, hanem potenciálisan kéretlen program és adware. Ennek ellenére óvatosnak kell lennie vele, mert a böngészési szokásait is megfigyelheti. Az ilyen típusú programok személyes beazonosításra alkalmatlan adatokat figyelnek meg, például a keresett kifejezéseket és a leggyakrabban látogatott weboldalakat. A CutThePrice vírus emllett azonban hozzáférhet az IP-címhez, a tartózkodási helyhez és a kedvenc weboldalakkal megosztott információkhoz is. Ha nem szeretné megosztani a fenti adatokat, a legjobb, ha azonnal eltávolítja a szoftvert a rendszerből. Ezt a SpyHunter legújabb változatával vagy más ismert antispyware programmal könnyedén megteheti.

The main page of Cut The Price and its ads

Hogyan terjed a program?

A Cut The Price adware általában más programokhoz csomagolva terjed. A rendszerbe juthat például bizonyos letöltéskezelők, PDF-készítők, videóstreaming szoftverek és videórögzítők telepítésével. Így jutnak pénzhez az ingyenes programok fejlesztői. Azt sajnos nem tudjuk megmondani, hogy pontosan melyik programok terjesztik a Cut The Price bővítményt, de általános tanácsokat tudunk adni. Íme:

  • Mindig olvassa át a kiszemelt szoftver Felhasználási feltételeit és Adatkezelési nyilatkozatát;
  • Az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza a gyors, ajánlott és hasonló módok helyett;
  • Kövesse a telepítés lépéseit, és vegye ki a jelöléseket a kétes komponensek telepítését engedélyező opciókból.

Ha úgy sejti, hogy a CutThePrice vírus bejutott a rendszerbe, hozzá kell látnia a számítógép megtisztításához. Az ehhez szükséges lépéseket a 2. oldalon találja.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) CutThePrice hirdetések eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) CutThePrice hirdetések eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott CutThePrice hirdetések eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) CutThePrice hirdetések ellen (2016-01-08)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) CutThePrice hirdetések ellen (2016-01-08)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon