Értékelés:  
  (84/100)

Defender Pro Ultimate áttekintés, ingyenes letöltés

Defender Pro Ultimate áttekintés

Defender Pro Ultimate

A Defender Pro Ultimate a Defender Pro biztonsági cég leghatékonyabb programja. Egyszerű antivírusnak tűnik, de valójában teljes körű védelmet nyújt a különböző fenyegetések, vírusok, hackerek ellen. A Defender Pro Ultimate telepítése után biztonságosan böngészheti az internetet és a közösségi oldalakat, és nyugodtan használhatja a felhő alapú tárhelyeket. Szükség esetén a nonstop ügyfélszolgálat segít a telepítésben és az esetleges felmerülő problémák megoldásában. A változat mindegy: a Defender Pro Ultimate ingyenes és fizetős verziója is megtalálja és eltávolítja a vírusokat. A fejlesztők ráadásul azonnali frissítéseket garantálnak a Virus Solutions Lab jóvoltából.

A 2spyware biztonsági központ Defender Pro Ultimate ismertetője:

A Defender Pro Ultimate telepítése után számos különböző funkció fogad: antivírus, internetbiztonság, tűzfal, biztonságos online tárhely & biztonsági mentés, mély rendszeroptimalizáció. Úgy tűnik, a Defender Pro Ultimate vizsgálata nem csak a különböző vírusokat találja meg és távolítja el, hanem rengeteg internetes problémát is megelőz, megvédi a személyes adatokat, megakadályozza az illetéktelen behatolást és az adatvesztést. A Deep System Optimization funkciója bónuszelemnek tűnhet, melynek segítségével maximalizálható a számítógép teljesítménye. Indítás után a program egyértelműen tájékoztatott a rendszer problémáiról és a megoldáshoz vezető teendőkről. Szerencsére a teendő általában egyetlen gomb megnyomása.

Szóval miért töltsem le a Defender Pro Ultimate-et?

Töltse le a Defender Pro Ultimate-et, ha minden típusú fenyegetés ellen védelmet szeretne. Amint a telepítés befejeződött, a program folyamatos munkába kezd: megfigyeli a rendszer registry-jét, a folyamatokat, a plugineket, a böngészőket, a sütiket és a merevlemezek tartalmát. A generált jelentéseket azok is könnyen megértik, akik nem szakértői a témának. A hivatalos weboldal a defender-pro.com. A fizetést megbízható szolgáltatások bonyolítják biztonságos kapcsolatokon keresztül.

Értékelések más nyelvekenSzoftverek
Fájlok
Like-oljon a Facebookon