Értékelés:  
  (84/100)

Defender Pro Ultimate áttekintés, ingyenes letöltés

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Antivírus

A Defender Pro Ultimate a Defender Pro biztonsági cég leghatékonyabb programja. Egyszerű antivírusnak tűnik, de valójában teljes körű védelmet nyújt a különböző fenyegetések, vírusok, hackerek ellen. A Defender Pro Ultimate telepítése után biztonságosan böngészheti az internetet és a közösségi oldalakat, és nyugodtan használhatja a felhő alapú tárhelyeket. Szükség esetén a nonstop ügyfélszolgálat segít a telepítésben és az esetleges felmerülő problémák megoldásában. A változat mindegy: a Defender Pro Ultimate ingyenes és fizetős verziója is megtalálja és eltávolítja a vírusokat. A fejlesztők ráadásul azonnali frissítéseket garantálnak a Virus Solutions Lab jóvoltából.

A 2spyware biztonsági központ Defender Pro Ultimate ismertetője:

A Defender Pro Ultimate telepítése után számos különböző funkció fogad: antivírus, internetbiztonság, tűzfal, biztonságos online tárhely & biztonsági mentés, mély rendszeroptimalizáció. Úgy tűnik, a Defender Pro Ultimate vizsgálata nem csak a különböző vírusokat találja meg és távolítja el, hanem rengeteg internetes problémát is megelőz, megvédi a személyes adatokat, megakadályozza az illetéktelen behatolást és az adatvesztést. A Deep System Optimization funkciója bónuszelemnek tűnhet, melynek segítségével maximalizálható a számítógép teljesítménye. Indítás után a program egyértelműen tájékoztatott a rendszer problémáiról és a megoldáshoz vezető teendőkről. Szerencsére a teendő általában egyetlen gomb megnyomása.

Szóval miért töltsem le a Defender Pro Ultimate-et?

Töltse le a Defender Pro Ultimate-et, ha minden típusú fenyegetés ellen védelmet szeretne. Amint a telepítés befejeződött, a program folyamatos munkába kezd: megfigyeli a rendszer registry-jét, a folyamatokat, a plugineket, a böngészőket, a sütiket és a merevlemezek tartalmát. A generált jelentéseket azok is könnyen megértik, akik nem szakértői a témának. A hivatalos weboldal a defender-pro.com. A fizetést megbízható szolgáltatások bonyolítják biztonságos kapcsolatokon keresztül.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Defender Pro Ultimate Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Defender Pro Ultimate Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Defender Pro Ultimate nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Defender Pro Ultimate egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Defender Pro Ultimate malware eltávolító teljes változatát.
A szerzőről
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Gabriel E. Hall elszánt malware-kutató, aki már közel egy évtizede az avirus.hu dolgozója.

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/review-defender-pro-ultimate.html
Értékelések más nyelveken

A véleménye ezzel kapcsolatban: Defender Pro Ultimate