delta.dll – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Olivia Morelli - -

A delta.dll egy veszélyes fájl, el kell kerülni. A deltaApp.dll-hez, a deltasrv.exe-hez és a deltaEng.dll-hez hasonlóan a hírhedt keresőmotor, a delta-homes.com egyik eleme. Ahogy a leírásához tartozó képekből is látható, a Delta Homes vírus megpróbálja elhitetni a potenciális áldozatokkal, hogy számítógépük tele van hibás regisztrációs bejegyzésekkel, rendszerhibákat kell helyreállítaniuk, vagy szoftverfrissítéseket kell telepíteniük. Mielőtt azonban ön is rákattintana ezekre a hirdetésekre, tudnia kell, hogy becsapások. Céljuk, hogy kétes programokat terjesszenek, és segítség helyett valójában problémákat szülnek.

Miután átvette az irányítást a böngészők kezdőlapjai és alapértelmezett keresői felett, a Delta Homes módosított keresési találatok megjelenítésébe kezd. Ennek egyszerű oka van: megpróbálja affiliate weboldalakra átirányítani a böngészőket, hogy növelje az oldalak page rankjét és eladásait. Így termel pénzt a Delta Homes. A fő gond az, hogy semmi sem garantálja a szponzorált találatok megbízhatóságát – akár kétes, vírusos weboldalakra is vezethetnek. Mindemellett az ilyen típusú böngészőeltérítők a böngészési szokások megfigyelésére és továbbítására is képesek.

Hogy mire való a delta.dll? Böngészősegítő objektumként funkciónál, és minden rendszerindításkor betöltődik. Megpróbálja megfigyelni a böngészőket, hogy az összegyűjtött adatokat továbbíthassa. A fájl általában a ‘C:\Program Files’ útvonalon van, de nem minden esetben lehet megtalálni, mert (nem túl meglepő módon) megpróbálja megakadályozni, hogy eltávolítsák.

Kérjük, hogy NE hagyja a delta.dll-t a rendszerben, mert kártékony fájlról van szó. Ha meg szeretne szabadulni a Delta Homes-tól és a hozzá tartozó fájloktól, vizsgálja át a rendszert a következő programok valamelyikével: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

A szerzőről

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-delta-dll.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Szoftverek
Összehasonlítás