Delta-homes.exe megmagyarázva

A delta-homes.exe egy rosszindulatú futtatható fájl, amely a felhasználó tudta nélkül is a rendszerbe juthat. Mi több, nem csak erre a fájlra bukkanhatunk rá számítógépünkön, mert a delta-homes.com keresővel együtt terjed. Ezt a keresőmotort már régóta böngészőeltérítőként és potenciálisan kéretlen programként tartják számon, tehát ha az ön böngészőjébe is beépült, ideje teljes rendszervizsgálatot futtatnia egy naprakész antispyware-rel. A vizsgálattal nemcsak a delta-homes.exe-t távolíthatja el, hanem minden egyéb hozzá tartozó elemet is.

Szóval ha a delta-homes.exe megjelent Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome vagy egyéb típusú böngészőjében, a rendszert egyértelműen potenciálisan kéretlen program fertőzi. Az ilyen programokat általában freeware és shareware szoftverek opcionális mellékleteként terjesztik. Szerencsére nem nehéz elkerülni őket, de ehhez alaposan oda kell figyelni az internetről beszerzett ingyenes programok telepítésére –  ez pedig nagyon megkönnyíti az adware-ek, böngészőeltérítők és más potenciálisan kéretlen programok terjedését. Ha nem szeretne ilyen programot a rendszerbe engedni, kerülje el a ‘gyors’, ‘egyszerű’, stb. telepítési módokat. Az egyéni/custom (vagy haladó/advanced, stb.) módot kell választania, és minden lépést át kell olvasnia.

Ha a Delta Homes-nak sikerül a rendszerbe jutnia, a delta-homes.exe segítségével minden rendszerindításkor betölti önmagát. Fontos, hogy emellett letiltja a népszerű keresőszolgáltatásokat, például a Google-t és a Yahoo-t is. Célja, hogy a saját, előre módosított keresési találatait jeleníthesse meg az áldozatnak. Ne feledje, hogy ezek a találatok egyenes utat jelentenek a további malware-eket és vírusokat rejtő kétes weboldalakra. Ha meg szeretne szabadulni a Delta Homes-tól, vizsgálja át a rendszert a következő programok valamelyikével és törölje a detektált kártevőket: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware.

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Avirus.hu kutatóközpont összegyűjt, majd leellenőriz minden fellelhető delta-homes.exe információt. Megkérdezzük magunktól “Lehet ez a fájl rosszindulatú?”, “Használja ezt a fájlnevet Malware?”, és így tovább. A fájl állapota a saját véleményünk, amelyet a kutatásaink alapján alkottunk. A VESZÉLYES FÁJL státusz azt jelenti, hogy ez a fájl veszélyezteti a rendszert. Forduljon a lenti Tanács részhez.
tanács:
Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/uggy/web/wp-content/themes/AskIt/single_2s.php on line 759
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
több mint 40.000.000 letöltés!
A(z) SpyHunter egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenSzoftverek
Fájlok
Like-oljon a Facebookon