deltaApp.dll – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Lucia Danes - -

Ön is felfedezte számítógépén a deltaApp.dll-t? Ha igen, sajnos rossz hírrel kell szolgálnunk. A fájl jelenléte szinte teljesen biztossá teszi, hogy a rendszert a delta-homes.com fertőzi. Ha még nem hallott a programról, egy dolgot tudnia kell: akármilyen megbízatónak is tűnik, módosított keresési találatokat jelenít meg, hogy affiliate weboldalakra irányítsa az áldozatokat. Semmi sem garantálja, hogy a Delta Homes által népszerűsített weboldalak biztonságosak, ezért tanácsos elkerülni ezt a kétes keresőmotort, méghozzá minél messzebbről. Használjon helyette közismert és elismert keresőt, például a Google-t vagy a Binget! Emellett, ahogy a legtöbb adware típusú program, a Delta Search is megfigyelheti a felhasználókat és különböző adatokat gyűjthet be böngészési szokásaikról. Az ilyen programok általában a keresett kifejezéseket, a leggyakrabban látogatott weboldalakat és hasonló információkat gyűjtenek, ezek személyes beazonosításra nem alkalmasak; fontos azonban, hogy a keresési találatok megbízhatósága mellett arra sincs garancia, hogy ezek az adatok nem kerülnek rossz kézbe, ezért azt tanácsoljuk, hogy mielőbb távolítsa el a delta-homes.com-ot és a hozzá tartozó programot.

Ha a deltaApp.dll bejutott a rendszerbe, minden bizonnyal a böngészőeltérítőhöz tartozó további fájlok is jelen vannak, például a deltaEng.dll, a deltaTB.exe és a deltasrv.exe. Az összes fájltól meg kell szabadulnia, ha teljesen el szeretné tüntetni a delta-homes.com-ot a számítógépről. Habár a Feladatkezelőben is megjelenő futtatható fájlok egyszerűen kikereshetőek, a .dll-ek már bonyolultabb esetek. Ehhez érdemes egy naprakész antispyware programot felhasználni. Ebben az esetben a következő programok egyikét érdemes használni: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

A szerzőről

Lucia Danes
Lucia Danes - Víruskutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Lucia Danes
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-deltaapp-dll.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Szoftverek
Összehasonlítás