deltaApp.dll – mi ez? Törölnöm kellene?

Lucia Danes - -

Ön is felfedezte számítógépén a deltaApp.dll-t? Ha igen, sajnos rossz hírrel kell szolgálnunk. A fájl jelenléte szinte teljesen biztossá teszi, hogy a rendszert a delta-homes.com fertőzi. Ha még nem hallott a programról, egy dolgot tudnia kell: akármilyen megbízatónak is tűnik, módosított keresési találatokat jelenít meg, hogy affiliate weboldalakra irányítsa az áldozatokat. Semmi sem garantálja, hogy a Delta Homes által népszerűsített weboldalak biztonságosak, ezért tanácsos elkerülni ezt a kétes keresőmotort, méghozzá minél messzebbről. Használjon helyette közismert és elismert keresőt, például a Google-t vagy a Binget! Emellett, ahogy a legtöbb adware típusú program, a Delta Search is megfigyelheti a felhasználókat és különböző adatokat gyűjthet be böngészési szokásaikról. Az ilyen programok általában a keresett kifejezéseket, a leggyakrabban látogatott weboldalakat és hasonló információkat gyűjtenek, ezek személyes beazonosításra nem alkalmasak; fontos azonban, hogy a keresési találatok megbízhatósága mellett arra sincs garancia, hogy ezek az adatok nem kerülnek rossz kézbe, ezért azt tanácsoljuk, hogy mielőbb távolítsa el a delta-homes.com-ot és a hozzá tartozó programot.

Ha a deltaApp.dll bejutott a rendszerbe, minden bizonnyal a böngészőeltérítőhöz tartozó további fájlok is jelen vannak, például a deltaEng.dll, a deltaTB.exe és a deltasrv.exe. Az összes fájltól meg kell szabadulnia, ha teljesen el szeretné tüntetni a delta-homes.com-ot a számítógépről. Habár a Feladatkezelőben is megjelenő futtatható fájlok egyszerűen kikereshetőek, a .dll-ek már bonyolultabb esetek. Ehhez érdemes egy naprakész antispyware programot felhasználni. Ebben az esetben a következő programok egyikét érdemes használni: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus.

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Avirus.hu kutatóközpont összegyűjt, majd leellenőriz minden fellelhető deltaApp.dll információt. Megkérdezzük magunktól “Lehet ez a fájl rosszindulatú?”, “Használja ezt a fájlnevet Malware?”, és így tovább. A fájl állapota a saját véleményünk, amelyet a kutatásaink alapján alkottunk. A VESZÉLYES FÁJL státusz azt jelenti, hogy ez a fájl veszélyezteti a rendszert. Forduljon a lenti Tanács részhez.
tanács:
Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/uggy/web/wp-content/themes/AskIt/single_2s.php on line 801
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.
Reimage a médiában
Reimage a médiában
Alternatív Szoftverek
Plumbytes Anti-Malware
Malwarebytes Anti Malware
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
forrás: http://www.2-spyware.com/file-deltaapp-dll.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás