deltaEng.dll – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Julie Splinters - -

A deltaTlbr.dll egy rendkívül gyanús fájl, a Montera Technologies Ltd-hez tartozik. A fájl hagyományos .dll-nek néz ki, de a fájlnév eleje elárulhatja, hogy milyen vírushoz kötődik. Kérjük, hogy NE hagyja a deltaEng.dll-t számítógépén, mert erősen gyanús programhoz tartozik. Ez a program a delta-homes.com.

A böngészőeltérítők és a potenciálisan kéretlen programok kategóriájába tartozik, több okból is. Az első a terjesztési módszere: a Delta Homes könnyedén a rendszerbe juthat titokban, engedély nélkül, mert a bundling nevű félrevezető módszerrel terjesztik. A biztonsági szakértők arra is figyelmeztették a felhasználókat, hogy a program megpróbálhatja módosítani a rendszer beállításait és bővítményeket telepíteni a böngészőkbe (pl. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, stb.). Végül nagyon fontos az is, hogy módosított keresési találatok megjelenítésével próbál olyan harmadik feleket hirdetni, amelyek kétes tartalmakat és félrevezető linkeket tárolnak.

A deltaEng.dll fájl megjelenése arra is következtetni enged, hogy a rendszert a Delta Toolbar, a Babylon Toolbar, a Montera Toolbar vagy más kétes eszköztár is fertőzi, amelyek szintén a delta-homes.com ténykedését követik. A fájl a rendszer C:\Program Files mappában található. Ha az ön számítógépén is jelen van, mielőbb el kell távolítania! A következő programok képesek detektálni és eltávolítani a deltaEng.dll-t: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Tanács: Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.
A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes
Malwarebytes

A szerzőről

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-deltaeng-dll.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Szoftverek
Összehasonlítás