deltaEng.dll – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Julie Splinters - -

A deltaTlbr.dll egy rendkívül gyanús fájl, a Montera Technologies Ltd-hez tartozik. A fájl hagyományos .dll-nek néz ki, de a fájlnév eleje elárulhatja, hogy milyen vírushoz kötődik. Kérjük, hogy NE hagyja a deltaEng.dll-t számítógépén, mert erősen gyanús programhoz tartozik. Ez a program a delta-homes.com.

A böngészőeltérítők és a potenciálisan kéretlen programok kategóriájába tartozik, több okból is. Az első a terjesztési módszere: a Delta Homes könnyedén a rendszerbe juthat titokban, engedély nélkül, mert a bundling nevű félrevezető módszerrel terjesztik. A biztonsági szakértők arra is figyelmeztették a felhasználókat, hogy a program megpróbálhatja módosítani a rendszer beállításait és bővítményeket telepíteni a böngészőkbe (pl. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, stb.). Végül nagyon fontos az is, hogy módosított keresési találatok megjelenítésével próbál olyan harmadik feleket hirdetni, amelyek kétes tartalmakat és félrevezető linkeket tárolnak.

A deltaEng.dll fájl megjelenése arra is következtetni enged, hogy a rendszert a Delta Toolbar, a Babylon Toolbar, a Montera Toolbar vagy más kétes eszköztár is fertőzi, amelyek szintén a delta-homes.com ténykedését követik. A fájl a rendszer C:\Program Files mappában található. Ha az ön számítógépén is jelen van, mielőbb el kell távolítania! A következő programok képesek detektálni és eltávolítani a deltaEng.dll-t: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

A szerzőről

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-deltaeng-dll.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Szoftverek
Összehasonlítás