Biztonságos-e? deltaEng.dll

A deltaTlbr.dll egy rendkívül gyanús fájl, a Montera Technologies Ltd-hez tartozik. A fájl hagyományos .dll-nek néz ki, de a fájlnév eleje elárulhatja, hogy milyen vírushoz kötődik. Kérjük, hogy NE hagyja a deltaEng.dll-t számítógépén, mert erősen gyanús programhoz tartozik. Ez a program a delta-homes.com.

A böngészőeltérítők és a potenciálisan kéretlen programok kategóriájába tartozik, több okból is. Az első a terjesztési módszere: a Delta Homes könnyedén a rendszerbe juthat titokban, engedély nélkül, mert a bundling nevű félrevezető módszerrel terjesztik. A biztonsági szakértők arra is figyelmeztették a felhasználókat, hogy a program megpróbálhatja módosítani a rendszer beállításait és bővítményeket telepíteni a böngészőkbe (pl. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, stb.). Végül nagyon fontos az is, hogy módosított keresési találatok megjelenítésével próbál olyan harmadik feleket hirdetni, amelyek kétes tartalmakat és félrevezető linkeket tárolnak.

A deltaEng.dll fájl megjelenése arra is következtetni enged, hogy a rendszert a Delta Toolbar, a Babylon Toolbar, a Montera Toolbar vagy más kétes eszköztár is fertőzi, amelyek szintén a delta-homes.com ténykedését követik. A fájl a rendszer C:\Program Files mappában található. Ha az ön számítógépén is jelen van, mielőbb el kell távolítania! A következő programok képesek detektálni és eltávolítani a deltaEng.dll-t: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware.

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Avirus.hu kutatóközpont összegyűjt, majd leellenőriz minden fellelhető deltaEng.dll információt. Megkérdezzük magunktól “Lehet ez a fájl rosszindulatú?”, “Használja ezt a fájlnevet Malware?”, és így tovább. A fájl állapota a saját véleményünk, amelyet a kutatásaink alapján alkottunk. A VESZÉLYES FÁJL státusz azt jelenti, hogy ez a fájl veszélyezteti a rendszert. Forduljon a lenti Tanács részhez.
tanács:
Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/uggy/web/wp-content/themes/AskIt/single_2s.php on line 759
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
több mint 40.000.000 letöltés!
A(z) SpyHunter egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenSzoftverek
Fájlok
Like-oljon a Facebookon