Szükségem van erre a fájlra? deltasrv.exe

A deltasrv.exe egy kártékony futtatható fájl, amely a delta-homes.com-hoz tartozik. A program egyik fő komponenséről van szó, ezért ha a Feladatkezelőben ön is rábukkant, mielőbb vizsgálja át a számítógépet egy naprakész antispyware programmal. A biztonsági szoftverek a következő neveken detektálhatják a deltasrv.exe-t: HW32.Laneul, Application.Win32.Agent.~A Általában ezen az útvonalon található: C:\Program Files\delta\delta. Úgyanúgy juthat a rendszerbe, mint a Delta Homes böngészőeltérítő: más szoftverek mellé csomagolva. Ha ezt el szeretné kerülni, oda kell figyelnie az ingyenes programok telepítésére. A legfontosabb, hogy az egyéni/custom (vagy haladó/advanced, stb.) telepítési módot válassza a telepítők indulásakor, majd utasítsa el a Delta Homes Toolbar vagy az ehhez hasonló Delta Homes melléklet telepítését.

A rendszerbe jutva a deltasrv.exe más malware futtatásában vesz részt,  valamint arról is gondoskodik, hogy a Delta-homes.com vírus megjelenjen a telepített böngészőkben (Internet Explorer, Mozilla Firefox, stb.), méghozzá minden rendszerindítás során. Amint ezt biztosította, hozzálát az affiliate weboldalakat célzó átirányításokhoz,  a keresési eredmények közé rejtett reklámtartalmak megjelenítéséhez, és a böngészési szokások megfigyeléséhez: adatokat gyűjt a leggyakrabban látogatott weboldalakról, az ezekre beírt adatokról, a számítógép helyzetéről, és így tovább. Habár ezek az adatok személyes beazonosításra nem alkalmasak, kétes harmadik felek kezében mégis problémákhoz vezethet.

Nem kérdés tehát, hogy a deltasrv.exe-t mielőbb el kell távolítani. A deltasrv.exe és minden hozzá tartozó komponens törölhető egy naprakész antispyware program teljes rendszervizsgálatával. Ehhez a kártevőhöz a SpyHunter a legjobb választás. 

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Avirus.hu kutatóközpont összegyűjt, majd leellenőriz minden fellelhető deltasrv.exe információt. Megkérdezzük magunktól “Lehet ez a fájl rosszindulatú?”, “Használja ezt a fájlnevet Malware?”, és így tovább. A fájl állapota a saját véleményünk, amelyet a kutatásaink alapján alkottunk. A VESZÉLYES FÁJL státusz azt jelenti, hogy ez a fájl veszélyezteti a rendszert. Forduljon a lenti Tanács részhez.
tanács:
Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/uggy/web/wp-content/themes/AskIt/single_2s.php on line 760
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
több mint 40.000.000 letöltés!
A(z) SpyHunter egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenSzoftverek
Fájlok
Like-oljon a Facebookon