Mi az, hogy deltasrv.exe?

írta: Ugnius Kiguolis - -

A deltasrv.exe egy kártékony futtatható fájl, amely a delta-homes.com-hoz tartozik. A program egyik fő komponenséről van szó, ezért ha a Feladatkezelőben ön is rábukkant, mielőbb vizsgálja át a számítógépet egy naprakész antispyware programmal. A biztonsági szoftverek a következő neveken detektálhatják a deltasrv.exe-t: HW32.Laneul, Application.Win32.Agent.~A Általában ezen az útvonalon található: C:\Program Files\delta\delta. Úgyanúgy juthat a rendszerbe, mint a Delta Homes böngészőeltérítő: más szoftverek mellé csomagolva. Ha ezt el szeretné kerülni, oda kell figyelnie az ingyenes programok telepítésére. A legfontosabb, hogy az egyéni/custom (vagy haladó/advanced, stb.) telepítési módot válassza a telepítők indulásakor, majd utasítsa el a Delta Homes Toolbar vagy az ehhez hasonló Delta Homes melléklet telepítését.

A rendszerbe jutva a deltasrv.exe más malware futtatásában vesz részt, valamint arról is gondoskodik, hogy a Delta-homes.com vírus megjelenjen a telepített böngészőkben (Internet Explorer, Mozilla Firefox, stb.), méghozzá minden rendszerindítás során. Amint ezt biztosította, hozzálát az affiliate weboldalakat célzó átirányításokhoz, a keresési eredmények közé rejtett reklámtartalmak megjelenítéséhez, és a böngészési szokások megfigyeléséhez: adatokat gyűjt a leggyakrabban látogatott weboldalakról, az ezekre beírt adatokról, a számítógép helyzetéről, és így tovább. Habár ezek az adatok személyes beazonosításra nem alkalmasak, kétes harmadik felek kezében mégis problémákhoz vezethet.

Nem kérdés tehát, hogy a deltasrv.exe-t mielőbb el kell távolítani. A deltasrv.exe és minden hozzá tartozó komponens törölhető egy naprakész antispyware program teljes rendszervizsgálatával. Ehhez a kártevőhöz a Reimage a legjobb választás.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-deltasrv-exe.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Szoftverek
Összehasonlítás