DeltaTB.exe meghatározás

Ön is észrevette számítógépe Feladatkezelőjében a DeltaTB.exe-t? Ha igen, át kell vizsgálnia böngészőit (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, stb.), mert valószínűleg a beállításaikat kéretlen program módosította, így például a kezdőlapok és a keresőmotorok a delta-homes.com-ra változhattak. Kérjük, hogy NE hagyja ezt figyelmen kívül, mert nagyon gyanús programról van szó, amely a böngészőeltérítők kategóriájába tartozik. A program képes megfigyelni a böngészési szokásokat, affiliate weboldalakra irányíthatja át a böngészőket, módosított keresési találatokat mutathat, felugró hirdetéseket jeleníthet meg, és így tovább. Ha rákattint a Delta Homes valamelyik hirdetésére, akár újabb kéretlen programot is letölthet. 

Az esetek többségében a DeltaTB.exe és a hozzá tartozó elemek az úgynevezett bundling módszer segítségével terjednek. Nagyon népszerű módszerről van szó, amellyel rengeteg adware-t, böngészőeltérítőt és más potenciálisan kéretlen programot terjesztenek, sajnos bármilyen törvény vagy szabály megszegése nélkül. Több száz felhasználót csalnak tőrbe naponta… A telepítés után a DeltaTB.exe a C:\Program Files\delta\delta útvonalra kerül. Keresse ki, ha az ön számítógépén is felbukkantak a Delta Homes hirdetések. Természetesen mielőbb távolítsa is el, méghozzá a többi elemével együtt, mert, ahogy már említettük is, ténykedései meglehetősen kétesek.

Ha egy antispyware programmal leellenőrizzük a DeltaTB.exe-t, azt találjuk, hogy több néven is felbukkanhat:  W32.Clodd0c.Trojan.435a, Adware.Toolbar.146, Win32/Toolbar.Babylon.A, Win32.Troj.Agent.a.(kcloud), PUP.Optional.Delta.A, Babylon (fs). Mielőbb állítsa helyre számítógépét a kártevő eltávolításával! Használja a következő programok valamelyikét: SpyHunter, STOPzilla, [rev id=”Malwarebytes Anti

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Avirus.hu kutatóközpont összegyűjt, majd leellenőriz minden fellelhető DeltaTB.exe információt. Megkérdezzük magunktól “Lehet ez a fájl rosszindulatú?”, “Használja ezt a fájlnevet Malware?”, és így tovább. A fájl állapota a saját véleményünk, amelyet a kutatásaink alapján alkottunk. A VESZÉLYES FÁJL státusz azt jelenti, hogy ez a fájl veszélyezteti a rendszert. Forduljon a lenti Tanács részhez.
tanács:
Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/uggy/web/wp-content/themes/AskIt/single_2s.php on line 760
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
több mint 40.000.000 letöltés!
A(z) SpyHunter egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenSzoftverek
Fájlok
Like-oljon a Facebookon