Mi az, hogy DeltaTB.exe?

írta: Ugnius Kiguolis - -

Ön is észrevette számítógépe Feladatkezelőjében a DeltaTB.exe-t? Ha igen, át kell vizsgálnia böngészőit (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, stb.), mert valószínűleg a beállításaikat kéretlen program módosította, így például a kezdőlapok és a keresőmotorok a delta-homes.com-ra változhattak. Kérjük, hogy NE hagyja ezt figyelmen kívül, mert nagyon gyanús programról van szó, amely a böngészőeltérítők kategóriájába tartozik. A program képes megfigyelni a böngészési szokásokat, affiliate weboldalakra irányíthatja át a böngészőket, módosított keresési találatokat mutathat, felugró hirdetéseket jeleníthet meg, és így tovább. Ha rákattint a Delta Homes valamelyik hirdetésére, akár újabb kéretlen programot is letölthet.

Az esetek többségében a DeltaTB.exe és a hozzá tartozó elemek az úgynevezett bundling módszer segítségével terjednek. Nagyon népszerű módszerről van szó, amellyel rengeteg adware-t, böngészőeltérítőt és más potenciálisan kéretlen programot terjesztenek, sajnos bármilyen törvény vagy szabály megszegése nélkül. Több száz felhasználót csalnak tőrbe naponta… A telepítés után a DeltaTB.exe a C:\Program Files\delta\delta útvonalra kerül. Keresse ki, ha az ön számítógépén is felbukkantak a Delta Homes hirdetések. Természetesen mielőbb távolítsa is el, méghozzá a többi elemével együtt, mert, ahogy már említettük is, ténykedései meglehetősen kétesek.

Ha egy antispyware programmal leellenőrizzük a DeltaTB.exe-t, azt találjuk, hogy több néven is felbukkanhat: W32.Clodd0c.Trojan.435a, Adware.Toolbar.146, Win32/Toolbar.Babylon.A, Win32.Troj.Agent.a.(kcloud), PUP.Optional.Delta.A, Babylon (fs). Mielőbb állítsa helyre számítógépét a kártevő eltávolításával! Használja a következő programok valamelyikét: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, [rev id=”Malwarebytes Anti

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-deltatb-exe.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Szoftverek
Összehasonlítás