deltaTlbr.dll – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Ugnius Kiguolis - -

A deltaTlbr.dll egy rendkívül gyanús fájl, a Montera Technologies Ltd-hez tartozik. A fájl jelenleg öt különböző verzióval rendelkezik, a legújabb sorszáma az 1.8.20.0. A delta-homes.com böngészőeltérítővel együtt jut a rendszerbe és böngészősegédként funkcionál. A deltaTlbr.dll bejegyzésünk megírásának idején még csak az Internet Explorerbe képes beépülni. Ha ez a .dll fájl az ön számítógépén is megjelent, megtalálhatja a C:\Program Files útvonalon. A fájl mérete körülbelül 300.21 kilobájt.

Természetesen mielőbb el kell távolítania a deltatlbr.dll-t és a hozzá tartozó komponenseket, mert jelenléte problémákat okozhat a rendszerben. Először is eltérítheti a böngészőket. Ahogy erről már rengetegen be is számoltak, a delta-homes.com módosítja a kezdőlapot, az alapértelmezett keresőmotort, az új fül tartalmát és más rendszerbeállításokat is – engedély nélkül. Emellett letilthatja a Google-t, a Yahoo-t és a Binget, valamint más híresebb keresőoldalakat is, hogy a Delta Homes Search használatára kényszerítse az áldozatokat. Nem számít, hogy a Delta Homes Search külseje alapján megbízhatónak tűnik; problémás oldalról van szó. Tudnia kell, hogy a Delta-homes.com-ot reklámokkal támogatják, tehát a megjelenített keresési találatokat módosítják, hogy affiliate weboldalakra juttassák a látogatókat. Ha ez nem lenne elég, a böngészést folyamatosan felugró hirdetésekkel szakítja meg, amelyek célja szintén az, hogy előre meghatározott weboldalakra irányítsa az internetes forgalmat. A deltaTlbr.dll Nem utolsó sorban a böngésző működésének lelassulását is okozhatja.

Összességében tehát a deltaTlbr.dll, valamint a delta-homes.com-hoz, a Delta Toolbar-hoz és a hasonló programokhoz tartozó fájlok is egyértelműen eltávolítandóak.Ehhez futtasson teljes rendszervizsgálatot egy naprakész antispyware programmal! Tesztjeink eredményei azt mutatják, hogy ebben az esetben a Reimage a legjobb választás.

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Tanács: Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.
A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes
Malwarebytes

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-deltatlbr-dll.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Szoftverek
Összehasonlítás