Súlyosság:  
  (10/100)

DownTango törlés

írta: Olivia Morelli - - | Típus: Adware

A DownTango egy adware, tehát nem kártevő, de működésének néhány rosszindulatú tulajdonságát biztosan senki sem szeretné megtapasztalni. Általában eszköztárat telepít és minden telepített böngészőben átirányításokat indít, jellemzően valamilyen kereskedelmi weboldalra vagy a downtango.com-ra. Mi több, a programhoz tartozó eltávolítófájl nem működik, ezért az eltávolítás meglehetősen problémás. Nem számít, hogy hasznos alkalmazásnak tűnik, amelyet még a Cnet és a Softpedia is ajánl. Haszontalan és sűrűn bosszantó program, amely minden böngészőbe beépülhet, így a Google Chrome-ba, a Mozilla Firefoxba és az Internet Explorerbe is.

HONNAN SZEREZHETŐ BE A DOWNTANGO?

A Downtangot több helyen is hirdetik online, és letölthető a hivatalos weboldalról. Az eszköztár egy másik terjedési módja azonban rosszindulatú: freeware és shareware programok mellé csomagolva is a rendszerbe juthat. Fontos ezért odafigyelni az ilyen programok telepítőire; el kell utasítani minden kéretlen elemet. Ha a Downtango bejut, módosítja a rendszer bizonyos beállításait és hozzálát a böngészés rendszeres megszakításához. Mindennek az eredményei a Tango Toolbar Search a böngészőkben és a folyamatos átirányítások például a search.certified-toolbar.com-ra vagy a downtango.com-ra. Ha ez az adware az ön számítógépén is felbukkant és nem szeretné használni, kövesse eltávolítási útmutatónkat.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL A DOWNTANGOT?

A Downtango eltávolítását a rendszer ‘Program eltávolítása’ menüjében kell kezdeni. Ezután állítsa helyre a böngészőket:

Nyissa meg a Google Chrome-ot -> Kattintson a menügombra -> ‘Beállítások’ -> ‘Keresőmotorok kezelése’ -> Távolítsa el a szükségtelen keresőket, majd állítson alapértelmezettként egy megbízható motort!

Mozilla Firefox:

Nyissa meg a Mozilla Firefoxot -> A keresősávban kattintson a jelenlegi kereső ikonjára -> ‘Keresőszolgáltatások kezelése’ -> Távolítsa el a szükségtelen keresőket, majd állítson alapértelmezettként egy megbízható motort!

Internet Explorer:

Nyissa meg az IE-t -> Kattintson a fogaskerékre -> ‘Bővítmények kezelése’ -> ‘Keresésszolgáltatók’ -> Távolítsa el a szükségtelen keresőket, majd állítson alapértelmezettként egy megbízható motort!

Ajánlott ezután egy teljes rendszervizsgálatot indítani a Reimage vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner naprakész változatával, hogy az összes rosszindulatú programot eltávolíthassa. Ha az átirányítások továbbra sem szűnnek: Hogyan kell megállítani a Google átirányításokat

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-downtango.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken