Driver Support. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Rendszereszközök
12

Félrevezető program a Driver Support; gyanús PC problémákról (illesztőprogram-hibákról) tájékoztat, majd a javításért cserébe pénzt kér, ráadásul a ‘Programok eltávolítása’ menün keresztüli eltávolíása gyakran hatástalan, mivel a listáról ugyan eltűnik, de az operációs rendszerben megmarad. Nem számít tehát, hogy innovatív eszközként reklámozza magát, melynek segítségével megoldhatóak a hiányzó, elavult, meghibásodott illesztőprogramokkal kapcsolatos problémák, valamint optimizálható a rendszer teljesítménye: nem érdemes feltelepíteni. Amennyiben úgy sejti, hogy a Driver Support vírus a rendszerbe jutott, mindenképp vizsgálja át számítógépét egy megbízható anti-spyware programmal és távolítson el vele minden kéretlen programhoz tartozó bejegyzést. A Driver Support megtartása rendszerlassulásokkal, állandó hibaüzenet-megjelenítésekkel és hasonló problémákkal járhat.

the picture of Driver Support

Hogyan bukkanhat fel a Driver Support?

A Driver Support szándékosan is letölthető különböző programletöltő weboldalakról. Érdemes az ilyen weboldalakon elolvasni a többi felhasználó véleményét a kiszemelt alkalmazásokról, így elkerülhetőek a gyanús, ártalmas programok. Az ilyen programok (beleértve a Driver Supportot is) más, gyakorta ismeretlen forrásból származó freeware szoftverek mellé csomagolva is a rendszerbe kerülhetnek. Ennek elkerülése érdekében mindig válassza az ‘egyéni’ vagy ‘haladó’ telepítési módokat és vegye ki a pipákat minden olyan opció elől, amelyekkel beleegyezne a további programok, például a Driver Support telepítésébe. Amint a rendszerbe került, a Driver Support azonnal átvizsgálja a rendszert és jelentést készít az elavult vagy hibás driverekről. A jelentést minden rendszerindítás során elkészíti, ezzel próbálva rávenni a felhasználókat a vásárlásra. Mielőtt fizetésre adná a fejét, vizsgálja át rendszerét egy megbízható anti-spyware programmal. Biztosra veheti, hogy a Driver Support szerepelni fog a találatok listáján, mint kéretlen vagy becsapós szoftver.

Hogyan távolítható el a Driver Support?

Amennyiben a Driver Support már befészkelte magát számítógépébe, mindenképp távolítsa el és még csak eszébe se jusson megvásárolni! Az eltávolításhoz az alábbi lépéseket ajánljuk:

  • Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.)
  • Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogyUninstall a Program.
  • Keressen ki a(z) Driver Support bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
  • Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Driver Support eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) Driver Support eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Reimage a médiában

A szerzőről

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

További információk a szerzőről

Forrás: http://www.2-spyware.com/remove-driver-support.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken