Súlyosság:  
  (10/100)

DriverAgent Plus. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Olivia Morelli - - | Típus: Rendszereszközök
12

Mit kell tudni a DriverAgent Plus-ról?

Habár a DriverAgent Plus-t vírusnak nevezni nem lenne teljesen helytálló, kétes tevékenységei miatt a potenciálisan kéretlen programok közé azonban besorolható. Fejlesztője, az eSupport.com, Inc. szerint ez egy olyan program, amely a rendszert átvizsgálva azonosítja a frissítésre szoruló illesztőprogramokat. Tény, hogy hasznosnak tűnik – de csak addig, amíg használni nem próbáljuk.

Ehhez a DriverAgent Plus teljes változatára van szükség, pedig a fejlesztők nem így prezentálják a szoftvert. Ennél nagyobb probléma, hogy nem biztos, hogy a megjelölt illesztőprogramokat tényleg frissíteni kell. A szoftver különböző trükkökkel próbálhatja meg rávenni a felhasználót a teljes változat megvásárlására.

Bizonytalan a program haszna azt figyelembe véve is, hogy könnyedén ellenőrizhetjük a legújabb illesztőprogramokat a hardvergyártók honlapján. Feleslegesnek tűnik pénzt adni olyasmiért, ami külön program nélkül is gond nélkül megoldható.

Persze érthető, ha valaki mégis inkább egy programot használna a célra. Habár rosszat sejtet, hogy a DriverAgent Plus kéretlenül is a rendszerbe juthat, de nem vírusról van szó, akár használni is lehet. Ha elégedetlen a programmal, csak távolítsa el. Ha bizonytalan számítógépe biztonsági állapotát illetően, vizsgálja át a rendszert egy megbízható antimalware szoftverrel, például: Reimage.

Hogyan juthatott a program a rendszerbe?

A DriverAgent Plus és a hozzá hasonló programok többnyire más ingyenes szoftverek telepítőinek mellékleteiként terjednek. A DriverAgent Plus akár megbízható letöltőoldalakról is letölthető mellékletként.

Gyakori „gazdaprogramok” a különböző hangrögzítők/videórögzítők, a letöltéskezelők és a PDF-készítők is. Ezt követően engedély nélkül is feltelepítheti magát. Nem meglepő tehát, hogy sokan fertőzésként tekintenek a programra.

Valójában közvetlen veszélyt nem jelent, de tényleges vírusok is a rendszerbe engedhetők a figyelmetlen telepítéssel. Minden esetben át kell olvasni a programok telepítőit. Gyakran csak az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módban jelennek meg a mellékletek elutasítására vonatkozó lehetőségek.

Hogyan távolítható el a DriverAgent Plus?

Nem vírusról van szó, tehát a DriverAgent Plus könnyedén eltávolítható a Vezérlőpultból elérhető Program eltávolítása menüből. Lentebb megtalálja ennek részletes lépéseit is. A biztonság kedvéért érdemes lehet átvizsgálna a rendszert egy antivírus programmal is.

A DriverAgent Plus eltávolítása:

  1. Kattintson a Start menüre, majd válassza a Vezérlőpultot;
  2. Kattintson a Programok kategória Program eltávolítása lehetőségére;
  3. Keresse ki a listából a DriverAgent Plus elemet, és kattintson az Eltávolítás gombra;
  4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) DriverAgent Plus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) DriverAgent Plus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Reimage a médiában

A szerzőről

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-driveragent-plus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken