Súlyosság:  
  (85/100)

Dyre vírus eltávolítása

12

Mi az a Dyre vírus?

A Dyre vírus egy veszéjes trójai vírus, amely felbukkanhat Dyreza és Dyre/Dyreza néven is. Működését tekintve banking malware-nek vagy banking trójainak nevezhető, mert elsődleges célja, hogy megszerezze az áldozatok banki adatait és pénzét. Ha a kártevő a rendszerbe jut, megfigyeli az áldozatot és rögzíti az összes leütött billentyűt,  így egy kis szerencsével bármilyen személyes adathoz hozzáférhet. Mikor sikeresen összegyűjt egy adott mennyiségű adatot, egy távoli szerverhez kapcsolódik és elküldi az információkat a vírus készítőinek. Az adatok szerint már több százezer dollárt sikerült a hackerek kezébe juttatnia, és ez az összeg folyamatosan növekszik. A legfrissebb hírek arról szólnak, hogy a vírus nemrégiben frissült, új funkciókat kapott. Bejegyzésünk megírásának idején már belépési adatokra is pályázik és veszélyes weboldalak megnyitására is képes,  ahonnan további fertőzések kerülhetnek a rendszerbe. Összességében tehát egyértelmű, hogy a Dyre vírus egy különösen veszélyes fertőzés, amelyre mindenképp oda kell figyelni. Ehhez használjon megbízható antivírus és antispyware programot, és ne feledje őket naprakészen tartani. Mi a SpyHunter nevű programot ajánljuk, amely az egyik leghatékonyabb antispyware megoldás. Számos kiváló funkcióval rendelkezik, többek között trójaiak elleni védelemmel is.

Hogyan juthat a rendszerbe a Dyre vírus?

A Dyre vírus többnyire spam e-mailekkel terjed, ezért legyen nagyon óvatos a gyanús levelekkel és különösen a levélcsatolmányokkal. Ha a hackerek sikeresen ráveszik a fertőző csatolmány megnyitására, akár a Dyre vírus is a rendszerbe juthat. Próbálja meg kiszúrni a becsapós e-maileket. Ellenőrizze a feladót,  ha például az e-mail címnek semmi köze a levél szövegében említett céghez, weboldalhoz, stb., akkor gondolkodás nélkül törölje a levelet. Árulkodó jelek lehetnek az elgépelések és a nyelvtani hibák is, ezért a levél szövegét is érdemes megvizsgálni. Maga a mondanivaló is leleplezheti a megtévesztést. Ha például lottónyereményről, vagy bármilyen más váratlan pénzjutalomról szól (gyakori az elveszett rokon öröksége), biztos lehet benne, hogy vírussal van dolga. Ha úgy gondolja, hogy számítógépét már megfertőzte a Dyre vírus, mindenképpen haladéktalanul cselekedjen. Ha nem távolítja el időben, kényes adatait és pénzét is hackerek kezébe juttathatja. Sőt, személyazonosságát is ellophatják.

Hogyan távolítható el a Dyre vírus?

Ha számítógépét megfertőzte a Dyre vírus, azonnal hozzá kell látnia az eltávolításhoz. Ellenkező esetben ellophatják pénzét és olyan kártékony weboldalakra kerülhet, amelyek felhasználóneveket és jelszavakat próbálnak megszerezni. A fertőzés megfelelő eltávolításához vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal és távolítsa el vele a találatokat. Ehhez mi a SpyHunter vagy a STOPzilla legújabb változatát ajánljuk.

Automatikus Dyre vírus eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Dyre vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Dyre vírus eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Dyre vírus eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) Dyre vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Dyre vírus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Dyre vírus ellen (2015-03-19)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Dyre vírus ellen (2015-03-19)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon