Súlyosság:  
  (28/100)

EFix Pro törlés

írta: Linas Kiguolis - - | Típus: Malware

Mi az az eFix Pro?

Az eFix Pro egy magát PC optimalizációs programnak kiadó szoftver, amely különböző trükkökkel próbálja meg rávenni a felhasználókat, hogy megvásárolják a teljes verzióját. Az esetek többségében szüntelenül rendszervizsgálatokat jelenít meg, majd “veszélyes” eredményekről számol be: több száz hibás regisztrációs bejegyzés, kártékony fájlok, stabilitásproblémák, és így tovább. A detektált problémákat természetesen csak az eFix Pro teljes változatának megvásárlása után hajlandó javítani. Mi több, előfordulhat, hogy valójában nincsenek is problémák a rendszerrel, tehát a rendszervizsgálatok eredményei kitalációk – céljuk, hogy félrevezetéssel rávegyék a mit sem sejtő felhasználókat a vásárlásra és így egyben a bankkártya-adatok megadására. A regisztrációs adatbázis megtisztítása egyébként még több száz felesleges elem eltávolítása esetén sem eredményez érezhető teljesítményváltozást. Ehhez legalább néhány ezer bejegyzést kellene törölni. Kérjük, hogy ha hasonló program megvásárlását tervezi, mindenképpen nézzen utánuk fizetés előtt, mert rengeteg megtévesztő szoftver kering az interneten. Ha már feltelepítette az eFix Pro malware-t, mert elhitte, hogy segíthet a számítógépen, mielőbb el kell távolítania. Ehhez használjon megbízható antispyware programot! Mielőbb távolítsa tehát el az eFix Pro-t, csak így szabadulhat meg a program hirdetéseitől is. Ehhez mi a Reimage legújabb változatát ajánljuk.

Hogyan kerülhet a rendszerbe az eFix Pro?

Számos módszert használnak az eFix Pro terjesztésére.Fontos tudnivaló, hogy engedély nélkül is felbukkanhat a rendszerben. Ez különösen akkor történhet meg, ha böngészés közben kétes linkekre, hirdetésekre és hasonló webes értesítésekre kattint. Ha biztonságban szeretné tudni számítógépét és nem szeretne az eFix Pro-hoz hasonló megtévesztő programmal találkozni, kerülje el azokat a hirdetéseket, amelyek a számítógép ingyenes vizsgálatát ajánlják, még akkor is, ha ezt a vizsgálatot online vizsgálatnak állítják. Higgye el nekünk, hogy nem létezik online rendszervizsgáló, mindenképpen le kell tölteni valamit ahhoz, hogy átvizsgálható legyen a számítógép. Kerülje továbbá azokat a hirdetéseket is, amelyek elavult programokról tájékoztatnak és ingyenes frissítéseket ajánlanak. Ezek is szinte kivétel nélkül az internetezők megtévesztésére játszanak – szintén valamilyen program megvásárlásával. Ráadásul kéretlen böngészős átirányításokat, rendszerlassulásokat és egyéb kellemetlenségeket is okozhatnak. Amint az eFix Pro a rendszerbe jut, felajánlja a rendszer átvizsgálását és biztosan találni is fog problémákat, de ezeket csak a teljes verzióval lesz hajlandó eltávolítani. Nem tanácsoljuk tehát, hogy megvásárolja a programot, mert minden bizonnyal kidobott pénz lenne, és ami még rosszabb, gyanús emberekkel osztaná meg bankkártyája adatait.

Hogyan távolítható el az eFix Pro?

A program technikailag nem számít vírusnak, de számos gyanús és kellemetlen funkcióval rendelkezik. Ha nem tudja, hogy hogyan került számítógépére, mindenképp távolítsa el. Használhatja ehhez a manuális eltávolítási útmutatónkat, de lefuttathat egy teljes rendszervizsgálatot is egy megbízható antispyware programmal.

  1. ‘Start’ -> ‘Vezérlőpult’
  2. A ‘Programok’ menüpont alatt kattintson a ‘Program eltávolítása’ gombra.
  3. Válassza ki az eFix Pro-t, majd ‘Eltávolítás’ gomb.
  4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Az eFix Pro automatikus eltávolításához a következő programokat ajánljuk: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
eFix Pro kép
eFix Pro kép

A szerzőről

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-efix-pro.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken