Súlyosság:  
  (10/100)

Esurf.biz eltérítő eltávolítása

123

Az Esurf.biz lett a böngészőm kezdőlapja. Ez normális történés?

Ha az Esurf.biz vagy más ismeretlen keresőmotor jelent meg a böngészőben, egyértelmű, hogy a rendszert böngészőeltérítő támadta meg. Az esetek többségében az ilyen keresők pont úgy néznek ki, mint a valóban segítséget nyújtó keresőoldalak. Több tízezer különböző vizsgálat tanúsítja azonban, hogy nem szabad megbíznia bennük. Az Esurf.biz vírus megbízhatatlan keresési találatokat jelenít meg. A kérdésre választ adva tehát tudnia kell, hogy a legtöbb keresési találat tömve van linkesített szavakkal, reklámsávokkal, felugró ablakokkal és olyan átirányításokkal, amelyek látszólag hasznos weboldalakra mutatnak. Ezek az oldalak viszont fizetnek azért, hogy ide irányítsák az áldozatokat, mert csak így tudják népszerűsíteni weboldalukat, és így növelhetik eladásaikat. Nem tudjuk garantálni, hogy a weboldalak megbízhatóak, előfordulhat, hogy személyes adataira pályáznak.

Ennek ellenére nem az Esurf.biz átirányítások a legrosszabb tulajdonsága a keresőnek. Kerülje el a keresőt azért is, mert úgy sejtjük, megfigyeli a felhasználóit. Persze aligha találnánk olyan keresőt, ami ezt nem teszi meg. A legtöbb ilyen programot a felhasználó által keresett kifejezések, a leggyakrabban látogatott weboldalak és más hasonló információk érdeklik. Az Esurf.biz fejlesztői szerint ők is begyűjtik az ilyen adatokat. Ismeretlen felekkel kapcsolatba kerülni viszont mindig veszélyes, mert nem lehet tudni, hogy titokban folytatnak-e valamilyen kétes tevékenységet is. Ha nem szeretné idegenekkel megosztani belépési adatait, számítógépe adatait stb., el kell kerülnie az Esurf.biz vírust. Szerencsére nem nehéz észrevenni, hogy a kereső a rendszerbe jutott. Ha ez a kereső jelent meg korábbi kezdőlapja és alapértelmezett keresőmotorja helyett, futtasson teljes rendszervizsgálatot a SpyHunter legújabb változatával, és töröljön minden észlelt komponenst, hogy a böngészőeltértő a jövőben ne juthasson be.

The main page of Esurf.biz browser hijacker

Hogyan kerülhető el ez a keresőmotor?

Az Esurf.biz a semmiből bukkanhat fel és épülhet be a böngészőkbe, és szinte bárkire lecsaphat, mert a kétes programok legnépszerűbb terjesztési módját használja, a bundlingot. Ha úgy dönt, hogy például letöltéskezelőt, PDF-készítőt, videóstreaming szoftvert vagy más hasonló ingyenes programot telepít, előfordulhat, hogy az Esurf.biz is bejut. Tudnia kell tehát, hogy mit kell tennie, hogy elkerülhesse a különböző böngészőeltérítőket, adware-eket és más hasonló potenciálisan kéretlen programokat. Íme a legfontosabb lépések, amelyeket minden freeware és shareware telepítésekor el kell végeznie:

  • Olvassa át a kiszemelt szoftver Felhasználási feltételeit, Adatkezelési nyilatkozatát és hasonló dokumentumait;
  • Figyeljen a telepítés folyamatára, mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza;
  • Olvassa el a megjelenő ablakok minden sorát;
  • Törölje azokat a jelöléseket, amelyek megváltoztatnák a kezdőlapokat, az alapértelmezett keresőmotorokat és az új fül tartalmát.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Esurf.biz hijack eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Esurf.biz hijack eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Esurf.biz hijack eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) Esurf.biz hijack eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Esurf.biz hijack eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Esurf.biz hijack ellen (2016-01-11)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Esurf.biz hijack ellen (2016-01-11)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon