Súlyosság:  
  (10/100)

Fast And Safe. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Alice Woods - - | Típus: Adware

A Fast And Safe (avagy Fast&Safe) egy újabb kétes alkalmazás, amelyet hasznos programként próbálnak rásózni a felhasználókra. A Fast And Safe fejlesztői azt állítják, hogy a program segítségével megvédhető a számítógép a különböző kéretlen szoftverektől, szemmel tarthatóak az internetes tevékenységek, letilthatóak a kártékony fájlok és akár a böngészők is felgyorsíthatóak. Hasznos kis alkalmazásnak hangzik, nem igaz? Sajnos mindezt csak azért állítják a fejlesztők, hogy rávegyék az internetezőket a Fast And Safe telepítésére. A program valójában adware, így meglehetősen kétes tevékenységeket folytat a háttérben. Ha bejut a rendszerbe, szinte másodpercenként jelenít meg bosszantó hirdetéseket. Ne bízzon meg a programban, ne dőljön be az olcsó trükkjeinek – a következmények súlyosak lehetnek.

Hogyan juthat a Fast And Safe a rendszerbe?

A Fast And Safe beszerzése könnyű… az eltávolítása viszont egyáltalán nem. Terjesztik egyrészt a hivatalos weboldalon is, ezért innen közvetlenül letölthető. A honlapon kívül a rendszerbe juthat különböző ingyenes programok mellékleteként is, ezért fontos leellenőrizni minden telepítésre kiszemelt alkalmazást, nehogy véletlenül a Fast And Safe vírust is telepítse. A telepítők indításakor mindig válassza az egyéni/custom (vagy haladó/advanced) telepítési módot, ha ismeretlen szoftvert készül telepíteni, így átolvashatja a telepítés minden fontos elemét és kiszúrhatja a kéretlen csatolmányokat. Az ilyenek telepítését mindig utasítsa el! Sajnos sokan nem veszik észre a mellékelt reklámprogramokat; ha az ön figyelmét is elkerülte egy ilyen program, kövesse eltávolítási útmutatónkat.

Hogyan távolítható el a Fast And Safe?

Biztonsági szakértőink által megírt eltávolítási útmutatónkat követve percek alatt megszabadulhat a Fast And Safe hirdetéseitől.

  • Fast And Safe eltávolítása a számítógépről:

1. Kattintson a Start → Vezérlőpult → Program eltávolítása gombokra.
2. A Program eltávolítása menüben keresse meg a mostanában telepített/gyanús programokat (például a Fast And Safe-et, amelyet a Globaldev készített).
3. Az Eltávolítás gomb segítségével törölje ezeket a programokat.

  • Állítsa helyre a böngészőket (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome):

Internet Explorer:
1. Nyissa meg az Internet Explorert, kattintson a fogaskerékre, majd ‘Eszközök’ → ‘Internetbeállítások’.2. Menjen a ‘Speciális’ fülre, majd pipálja ki a ‘Személyes beállítások törlése’ lehetőséget.3. Nyomja meg az ‘Alaphelyzetbe állítás’ gombot.4. Indítsa újra a böngészőt.

Mozilla Firefox:
1. Nyissa meg a Mozilla Firefoxot, nyomja meg a menügombot, majd a kérdőjelet, és kattintson a ‘Hibakeresési információ’ gombra.
2. Kattintson a ‘Firefox frissítése’ gombra.

Google Chrome:
1. Kattintson a Chrome menügombjára, majd ‘Beállítások’ → ‘Bővítmények’.
2. Keresse ki a gyanús bejegyzéseket, például a Fast And Safe-et.
3. Jelölje ki és törölje őket.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Fast And Safe kép
Fast And Safe kép

A szerzőről

Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-fast-and-safe.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken