Súlyosság:  
  (100/100)

GameOver Zeus törlés

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Trójaik

A GameOver Zeus (más néven GameOver Trojan vagy P2PZeuS) egy Oroszországból és Ukrajnából származó veszélyes trójai vírus. Fő célja, hogy távoli elérést biztosítson hackerek számára, akik így hozzáférhetnek a fertőzött számítógépen tárolt érzékeny adatokhoz: banki információk, jelszók, egyéb pénzügyi adatok. Szakértők szerint a vírus képes frissíteni magát, törölni bizonyos fájlokat, valamint letölteni további vírusokat. A GameOver Zeus minden jel szerint a Cryptolocker nevű ransomware vírus terjesztésében is részt vesz. Telepítés után minden fontos fájlt titkosít, a titkosítás feloldásáért pedig pénzt követel. A legfrissebb hírek szerint az FBI már bejelentette a vírus leállítását, de a fertőzött számítógépek száma még mindig több száz körül jár. Ha ön is úgy sejti, hogy számítógépét a GameOver Zeus és a Cryptolocker fertőzi, vizsgálja át számítógépét egy megbízható biztonsági programmal.

Hogyan juthat a számítógépemre a GameOver Zeus?

Tudjuk, hogy a GameOver Zeus vírust spamhadjárat terjeszti. Ezek a veszélyes linkekkel teletömött e-mailek több millió emberhez eljutottak. Az esetek többségében megbízható e-maileknek tűnnek, feladójuk pedig látszólag valamilyen jól ismert vállalat, például az FDIC, az IRS, a MySpace, a Facebook vagy a Microsoft. Jellemzően kitalált problémáról tájékoztatnak és arra kérnek, hogy kattintsunk a szövegben található linkre. Egy ilyen kattintás következtében a védtelen számítógépeket természetesen megfertőzi a GameOver Zeus. Kérjük, alaposan vizsgálja meg a beérkező leveleket, és csak akkor kattintson a linkekre, ha biztos benne, hogy nem spam üzenetről van szó. Máskülönben érzékeny adatokat és fontos fájlokat tehet ki veszélynek. A vírus eltávolításához kövesse az alábbi útmutatót.

Hogyan távolítható el a GameOver Zeus?

Ha meg szeretne róla bizonyosodni, hogy számítógépén nem vert tanyát a GameOver Zeus, vizsgálja át a rendszert a Reimage vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner antispyware programmal. Ne feledje frissíteni az adatbázist, hogy a szoftver biztosan minden fertőzött fájlt megtaláljon. Ha a vírus a rendszert már súlyosan megfertőzte, kövesse ezeket a lépéseket:

  1. Indítsa a számítógépet ‘Csökkentett mód parancssorral’ üzemmódban.
  2. Futtassa a Regedit programot.
  3. Nézze át a WinLogon bejegyzéseket és jegyzeteljen ki minden olyan elemet, amely nem üres, vagy nem az explorer.exe.
  4. Keressen rá a kijegyzetelt elemekre és törölje a találatokat.
  5. Indítsa újra a számítógépet és vizsgálja át a Reimage naprakész változatával.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-gameover-zeus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken