Súlyosság:  
  (100/100)

GameOver Zeus törlés

12

A GameOver Zeus (más néven GameOver Trojan vagy P2PZeuS) egy Oroszországból és Ukrajnából származó veszélyes trójai vírus. Fő célja, hogy távoli elérést biztosítson hackerek számára, akik így hozzáférhetnek a fertőzött számítógépen tárolt érzékeny adatokhoz: banki információk, jelszók, egyéb pénzügyi adatok. Szakértők szerint a vírus képes frissíteni magát, törölni bizonyos fájlokat, valamint letölteni további vírusokat. A GameOver Zeus minden jel szerint a Cryptolocker nevű ransomware vírus terjesztésében is részt vesz. Telepítés után minden fontos fájlt titkosít, a titkosítás feloldásáért pedig pénzt követel. A legfrissebb hírek szerint az FBI már bejelentette a vírus leállítását, de a fertőzött számítógépek száma még mindig több száz körül jár. Ha ön is úgy sejti, hogy számítógépét a GameOver Zeus és a Cryptolocker fertőzi, vizsgálja át számítógépét egy megbízható biztonsági programmal.

Hogyan juthat a számítógépemre a GameOver Zeus?

Tudjuk, hogy a GameOver Zeus vírust spamhadjárat terjeszti. Ezek a veszélyes linkekkel teletömött e-mailek több millió emberhez eljutottak. Az esetek többségében megbízható e-maileknek tűnnek, feladójuk pedig látszólag valamilyen jól ismert vállalat, például az FDIC, az IRS, a MySpace, a Facebook vagy a Microsoft. Jellemzően kitalált problémáról tájékoztatnak és arra kérnek, hogy kattintsunk a szövegben található linkre. Egy ilyen kattintás következtében a védtelen számítógépeket természetesen megfertőzi a GameOver Zeus. Kérjük, alaposan vizsgálja meg a beérkező leveleket, és csak akkor kattintson a linkekre, ha biztos benne, hogy nem spam üzenetről van szó. Máskülönben érzékeny adatokat és fontos fájlokat tehet ki veszélynek. A vírus eltávolításához kövesse az alábbi útmutatót.

Hogyan távolítható el a GameOver Zeus?

Ha meg szeretne róla bizonyosodni, hogy számítógépén nem vert tanyát a GameOver Zeus, vizsgálja át a rendszert a SpyHunter vagy a STOPzilla antispyware programmal. Ne feledje frissíteni az adatbázist, hogy a szoftver biztosan minden fertőzött fájlt megtaláljon. Ha a vírus a rendszert már súlyosan megfertőzte, kövesse ezeket a lépéseket:

  1. Indítsa a számítógépet ‘Csökkentett mód parancssorral’ üzemmódban. 
  2. Futtassa a Regedit programot.
  3. Nézze át a WinLogon bejegyzéseket és jegyzeteljen ki minden olyan elemet, amely nem üres, vagy nem az explorer.exe.
  4. Keressen rá a kijegyzetelt elemekre és törölje a találatokat.
  5. Indítsa újra a számítógépet és vizsgálja át a SpyHunter naprakész változatával. 

Automatikus GameOver Zeus eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) GameOver Zeus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
GameOver Zeus eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
GameOver Zeus eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) GameOver Zeus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott GameOver Zeus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) GameOver Zeus ellen (2014-10-20)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) GameOver Zeus ellen (2014-10-20)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon