Értékelés:  
  (81/100)

Hitman Pro áttekintés, ingyenes letöltés

írta: Linas Kiguolis - - | Típus: Anti-Spyware

A Hitman Pro egy másodlagos malware-kereső. A program segítségével eltávolíthatjuk a kártevők maradványait, illetve azokat a fájlokat, amelyeket a korábbi víruskeresés nem detektált/távolított el. Vásárlás előtt lehetőség van a Hitman Pro ingyenes változatának kipróbálására; ezzel megvizsgálhatjuk a számítógép állapotát. Ha semmi gond, akkor nem szükséges a vásárlás. A szoftver felhő alapú rendszert használ, ezzel a kereső igen magas valószínűséggel detektál, és segítségével alapos vizsgálatnak vetheti alá a megtalált fertőzéseket. Különösen hatékony a rootkitek ellen. A Hitman Pro nem lassítja le a számítógépet, így más biztonsági programok mellett is használható. Ha a Hitman Pro-ra esik a választása, mindenképp a legújabb változatot töltse le, amely az írás időpontjában a Hitman Pro 3. Korábbi verzióihoz hasonlóan ez is egy egyszerűen használható, gyors program, amely hatékonynak bizonyul számos különféle cyberfertőzés ellen.

A 2spyware biztonsági központ Hitman Pro ismertetője:

Telepítés után a Hitman Pro 3 felajánlja az ingyenes keresést, illetve az úgynevezett ‘behavioral scan’-t. Ezekkel megvizsgálható a számítógép biztonsági állapota és fellelhetőek az esetleges vírusok vagy (a behavioral scan segítségével) a gyanús fájlok. A program általában alig öt perc alatt átvizsgálja a rendszert, ezért igazán hasznos lehet azoknak, aki például személyes adataik védelme érdekében nagyon gyors megoldást keresnek. A vizsgálat után a program kilistázza a találatokat, majd felölti a fájlokat a felhőbe és öt különböző antivírus-motor segítségével ellenőrzi őket: Dr.Web, Ikarus, Emsisoft, Prevx és G Data. Mindegyik név jól ismert a számítógépes biztonság területén. Nagyon értékeltük azt, hogy a program megvásárlása nem szükséges, ha a számítógép állapota megfelelő. Ez tekinthető a Hitman Pro ajándékfunkciójának. Ha nem szeretné telepíteni, mert attól tart, hogy összegabalyodik a többi biztonsági szoftverrel, jó hír, hogy pendrive-ról, CD/DVD-ről és akár hálózati meghajtóról is futtatható. Fontos, hogy vírusok eltávolításához a Hitman Pro internetkapcsolatot igényel.

Szóval miért töltsem le a Hitman Pro-t?

Egyértelműen arra a megállapításra jutottunk, hogy a Hitman Pro 3 nagyszerű választás azoknak, akik szeretnének biztosra menni, ezért két programmal is szeretnék átvizsgálni a rendszert. A Hitman Pro az eltávolítást is hatékonyan intézi. Az ingyenes változat 30 napig működik, ezután meg kell vásárolni a programot – szerencsére olcsónak mondható. Valós idejű védelmet viszont nem nyújt, ezért más antivírus program is szükséges mellé. A legfrissebb változat a Hitman Pro 3.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Hitman Pro Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Hitman Pro Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Hitman Pro nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
A(z) Hitman Pro egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Hitman Pro malware eltávolító teljes változatát.
A programról további információkat tartalmaz a Hitman Pro leírás.
Hitman Pro kép
Hitman Pro kép

A szerzőről

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

A malware-ek, vírusok és spyware-ek eltávolításának és elhárításának szakértője.

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Értékelések más nyelveken