HPNotify.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Jake Doevan - -

Mire való a HPNotify.exe folyamat?

A HPNotify.exe egy számítógépes parazita, amely főként különböző böngészőeltérítőkhöz kötődik. A fájl, amely SearchProtect vírusként is ismert, jellemzően eltérítőkkel együtt terjed. A folyamat neve SupHPNot.exe is lehet. A program minden rendszerindításkor betöltődik, és célja, hogy megakadályozza a rendszerbe jutott böngészőeltérítő eltávolítását.

A HPNotify.exe számos böngészőeltérítő mellett felbukkanhat, például: MyStartSearch.com, WebsSearches.com, Omiga-Plus.com, Delta-Homes.com, Search.myway.com (a hivatkozásokat megnyitva többet is megtudhat az egyes eltérítőkről). Ne feledje, hogy a HPNotify.exe folyamat célja, hogy az áldozat ne tudja eltávolítani a böngészőeltérítőt és ne tudja módosítani a vonatkozó beállításokat. Az eltérítők általában módosítják például a kezdőlapot is. Ha önnek nem tetszik ez a weboldal, és visszaállítja a korábbi címre, a számítógép következő bekapcsolásakor újra a böngészőeltérítő weboldala fog megjelenni. Hogy miért? Pontosan erre szolgál a HPNotify.exe.

Hogyan kerülhető el a HPNotify.exe telepítése?

Ahogyan már említettük is, a HPNotify.exe böngészőeltérítők mellett terjed. A böngészőeltérítőket jellemzően a bundling nevű módszerrel terjesztik, tehát ha el szeretné őket kerülni, oda kell figyelnie az új szoftverek telepítési folyamataira. Sajnos nem lehet tudni, hogy egy telepítésre kiszemelt program rejteget-e kéretlen mellékletet (például böngészőeltérítőt, adware-t stb.). Ahhoz, hogy ez kiderüljön, el kell indítani a telepítőt, méghozzá az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módban – majd természetesen el kell utasítani a harmadik felektől származó kétes elemeket.

Hogyan távolítható el a parazita a rendszerből?

Nem tanácsos kézzel próbálkoznia az eltávolítással, szinte bárhol megbújhat. A megfelelő eltávolítás érdekében használjon automatikusan működő eszközt. Mi a Reimage”] legújabb változatát ajánljuk. Hatékony szoftver, amely a rendszert átvizsgálva minden fenyegetést el tud távolítani.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-hpnotify-exe.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás