h@tkeysh@@k.dll – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Ugnius Kiguolis - -

A H@tkeysh@@k.dll egy kártékony fájl, amely észrevétlenül kerülhet a rendszerbe. Ha rábukkan, azonnal távolítsa el, különben komoly veszélyt jelentő folyamatokba kezdhet. Lényegében egy olyan parazita esszenciális komponense, amely leggyakrabban különböző fájlokat próbál letölteni, másokat pedig eltávolítani, de beállítható a leütések megfigyelésére, a számítógép feletti uralom megszerzésére és hackerek kezébe adására, stb. Tartsa észben, hogy ez az ön személyes adatainak a biztonságát fenyegeti!

H@tkeysh@@k.dll általában a következő útvonalon található: C:\Windows\System32 forder. A fájl mérete 20,480 bájt.

A szakértők biztonsági értékelése: VESZÉLYES.

Amennyiben megtalálta rendszerében a H@tkeysh@@k.dll fájlt, mindenképp vizsgálja át számítógépét egy megbízható anti-spyware programmal. Mi a Reimage és a Malwarebytes Malwarebytes programokat ajánljuk.

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Tanács: Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.
A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes
Malwarebytes

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-htkeyshk-dll.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás