h@tkeysh@@k.dll – mi ez? Törölnöm kellene?

Ugnius Kiguolis - -

A H@tkeysh@@k.dll egy kártékony fájl, amely észrevétlenül kerülhet a rendszerbe. Ha rábukkan, azonnal távolítsa el, különben komoly veszélyt jelentő folyamatokba kezdhet. Lényegében egy olyan parazita esszenciális komponense, amely leggyakrabban különböző fájlokat próbál letölteni, másokat pedig eltávolítani, de beállítható a leütések megfigyelésére, a számítógép feletti uralom megszerzésére és hackerek kezébe adására, stb. Tartsa észben, hogy ez az ön személyes adatainak a biztonságát fenyegeti!

H@tkeysh@@k.dll általában a következő útvonalon található: C:\Windows\System32 forder. A fájl mérete 20,480 bájt.

A szakértők biztonsági értékelése: VESZÉLYES.

Amennyiben megtalálta rendszerében a H@tkeysh@@k.dll fájlt, mindenképp vizsgálja át számítógépét egy megbízható anti-spyware programmal. Mi a Reimage és a Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus programokat ajánljuk.

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Avirus.hu kutatóközpont összegyűjt, majd leellenőriz minden fellelhető h@tkeysh@@k.dll információt. Megkérdezzük magunktól “Lehet ez a fájl rosszindulatú?”, “Használja ezt a fájlnevet Malware?”, és így tovább. A fájl állapota a saját véleményünk, amelyet a kutatásaink alapján alkottunk. A VESZÉLYES FÁJL státusz azt jelenti, hogy ez a fájl veszélyezteti a rendszert. Forduljon a lenti Tanács részhez.
tanács:
Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/uggy/web/wp-content/themes/AskIt/single_2s.php on line 801
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.
Reimage a médiában
Reimage a médiában
Alternatív Szoftverek
Plumbytes Anti-Malware
Malwarebytes Anti Malware
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
forrás: http://www.2-spyware.com/file-htkeyshk-dll.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás