h@tkeysh@@k.dll – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Ugnius Kiguolis - -

A H@tkeysh@@k.dll egy kártékony fájl, amely észrevétlenül kerülhet a rendszerbe. Ha rábukkan, azonnal távolítsa el, különben komoly veszélyt jelentő folyamatokba kezdhet. Lényegében egy olyan parazita esszenciális komponense, amely leggyakrabban különböző fájlokat próbál letölteni, másokat pedig eltávolítani, de beállítható a leütések megfigyelésére, a számítógép feletti uralom megszerzésére és hackerek kezébe adására, stb. Tartsa észben, hogy ez az ön személyes adatainak a biztonságát fenyegeti!

H@tkeysh@@k.dll általában a következő útvonalon található: C:\Windows\System32 forder. A fájl mérete 20,480 bájt.

A szakértők biztonsági értékelése: VESZÉLYES.

Amennyiben megtalálta rendszerében a H@tkeysh@@k.dll fájlt, mindenképp vizsgálja át számítógépét egy megbízható anti-spyware programmal. Mi a Reimage és a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner programokat ajánljuk.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-htkeyshk-dll.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás