Súlyosság:  
  (10/100)

Istartpageing.com eltérítő eltávolítása

123

Milyen típusú program az Istartpageing.com?

Az Istartpageing.com a böngészőeltérítők kategóriájába tartozik, mert bizonyos ingyenes programok telepítésével át tudja venni az irányítást a böngészők felett. Vizsgálatuk során biztonsági szakértőink elegendő információt találtak ahhoz, hogy azt kelljen tanácsolnunk, hogy mielőbb távolítsa el a szoftvert. Habár megbízható keresőmotorként hirdetik, amely elméletileg a legnagyobb keresők (Google, Bing, Yahoo) legjobb találatait jeleníti meg, nem szabad megbíznia a programban. A keresőmotor valójában egy böngészőeltérítő, amely előre meghatározott weboldalakra mutató szponzorált találatokat jelenít meg. Ha el akarja kerülni őket, ne használja az Istartpageing.com vírust!

Az Istartpageing.com általában ingyenes letöltések, például médialejátszók, PDF-készítők és letöltéskezelők mellékleteként terjed. Bejutás után affiliate weboldalak hirdetésébe kezd, méghozzá a felhasználók engedély nélküli átirányításával. Ezért veszi át a korábbi kezdőlapok, alapértelmezett keresők és új fül tartalmak helyét a Google Chrome, Mozilla Firefox és Internet Explorer böngészőkben. Ezt követően az Istartpageing.com szponzorált linkekkel és hirdetésekkel teli előre meghatározott keresési találatok megjelenítésébe kezd. Ne feledje, hogy a program fejlesztői pénzt kapnak azért, hogy forgalmat generálnak harmadik felek weboldalain, és növelik azok PageRankjét.

Az Istartpageing.com átirányításai sajnos számos problémához vezethetnek. A legrosszabb persze az, hogy az átirányítások malware-eket vagy más vírusokat terjesztő weboldalakra vezethetnek. Egyáltalán NEM ajánlott tehát a keresőmotor használata, a találatok megnyitása. Ráadásul az szoftvert telepítve hagyva személyes adatok kerülnek ki kétes harmadik felekhez. Tracking cookie-k kerülnek a böngészőkbe, amelyek folyamatosan bizonyos (teljes beazonosításra alkalmatlan) személyes adatokat gyűjtenek be a böngészési szokásokról. Fontos tehát az eltérítő eltávolításával azonnal helyreállítani a böngészőket, amint a problémák jelentkeznek. Ehhez mi a SpyHunter legújabb változatát ajánljuk, esetleg más elismert antispyware eszközt.

an example of the main page that belongs to Istartpageing.com browser hijacker

Hogyan jutnak a rendszerbe a böngészőeltérítők?

Habár az Istartpageing első ránézésre megbízhatónak tűnhet, nem szabad elfelejtenie, hogy az általa hirdetett weboldalak nagy többsége reklámoldal, továbbá némelyik vírusokat is rejthet. A szoftver emellett lelassíthatja a rendszert és egyértelműen biztonsági rést jelent. Ha meg szeretné védeni számítógép az ilyen fenyegetésektől, nem szabad elhinnie, hogy az ingyenes programok mindig megbízhatók.

Hogyan juthat a rendszerbe az Istartpageing? A válasz meglehetősen egyszerű. Olyan ingyenes programok segítségével, amelyeknek telepítőihez csatolták „ajándékként”. Fontos, hogy még a népszerű letöltőoldalak, például a download.com, a soft32.com, a softonic.com és a cnet.com is tárolhatnak mellékletekkel ellátott telepítőket. Ha tehát ingyenes programot készül telepíteni, mindig ellenőrizze a telepítőt. Olvassa el a licencszerződést, az adatkezelési nyilatkozatot minden egyéb elérhető információt. Ezt követően, ha a telepítő ezt felajánlja, az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza, és vegye ki a pipákat azokból a jelölőnégyzetekből, amelyek az Istartpageing telepítését szabályozzák.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Istartpageing.com eltérítő eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) Istartpageing.com eltérítő eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Istartpageing.com eltérítő eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Istartpageing.com eltérítő ellen (2016-01-04)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Istartpageing.com eltérítő ellen (2016-01-04)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon