Súlyosság:  
  (77/100)

KMSPico vírus. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Ugnius Kiguolis - -   KMSPico | Típus: Malware

Hogyan működik a KMSPico vírus?

KMSPico virus

Habár sokan keresnek ingyenes KMSPico letöltési linket, azt javasoljuk, hogy ön ezt ne tegye meg. A KMSPico egy rendkívül veszélyes eszköz, amely Windows-aktivátorként ismert. A program nem a Microsoft terméke, sőt, illegális eszköz, amely vírusokkal fertőzheti meg a számítógépet. Habár maga a program nem kártékony, a letöltési linket kínáló legtöbb weboldal megbízhatatlan, céljuk a malware-terjesztés. Másra persze nem is számíthatunk olyan weboldalaktól, amelyek illegális programok terjesztését hirdetik.

Ahogyan említettük is, a KMSPico aktivátor veszélyes vírusokat tölthet le, hiszen a víruskészítők is tudják, hogy sokan próbálnak fizetés nélkül programokhoz jutni. Ez nem minden esetben elítélendő, de a támadók bizony megpróbálják kihasználni azokat, akik fizetős programokat szeretnének ingyen letölteni.

A legkeresettebb programokat fertőzik meg trójaiakkal, férgekkel vagy kevésbé veszélyes vírusokkal, például adware-ekkel. A megfigyelések szerint a KMSPico vírus gyakran terjeszt adware-eket, a biztonsági szakértők ezért KMSPico adware-ként hivatkoznak erre a veszélyes programra. Ez azonban nem a helyes kategória.

Arra kérjük, hogy NE töltsön le és ne használjon ilyen illegális eszközöket. Egyértelmű, hogy NEM biztonságos szoftverek. Nem tudhatja, hogy például a KMSPico milyen további (rejtett) funkciókkal rendelkezik. Ha teljes változatú, biztonságos és legális Windows-verziót szeretne használni, a Microsofttól vásárolhat termékkulcsot.

A KMSPico egy másik gyanús tulajdonsága, hogy arra kér, állítsunk le minden biztonsági programot. Ennek is arra kell utalnia, hogy potenciális veszélyforrással van dolgunk. Ha ön már telepítette ezt az illegális programot, erősen ajánljuk, hogy vizsgálja át a rendszert egy animalware programmal, ilyen például a kiváló Reimage.

Így ellenőrizheti, hogy a KMSPico bejuttatott-e valamilyen kártékony programot is a rendszerbe. Ne feledje, hogy a legtöbb kártékony szoftver nem fedi fel magát azonnal. Hosszú időn keresztül figyelhetnek meg bizalmas adatokat, majd hirtelen további malware-ek letöltésével tehetik tönkre a rendszert.

KMSPico virus

Hogyan juttathat a KMSPico további malware-eket a rendszerbe?

Ahogyan már említettük is, a KMSPico crack önmagában elméletileg biztonságos. Sokan azonban arról panaszkodnak, hogy a program nem működik, vagy letöltés után gyanús tevékenységekre lettek figyelmesek. Mindezt egyáltalán nem nehéz megmagyarázni.

A probléma az, hogy a kártékony vagy potenciálisan kéretlen programok fejlesztői gyakran más szoftverekhez csomagolják kártevőiket, a terjesztést megkönnyítendő. Ebben az esetben a KMSPico telepítője további programokat jeleníthet meg, amelyek a KMSPico telepítése során szintén letölthetők és telepíthetők. LEGYEN ÓVATOS, mert az ilyen mellékletek veszélyesek lehetnek, kárt tehetnek a rendszerben! Mondanunk sem kell, hogy az illegális programok által ajánlott szoftverek meglehetősen kétesek.

KMSPico virus

KMSPico eltávolítási útmutató

A KMSPico rendkívül megbízhatatlan szoftver; habár kézzel is eltávolítható, nem tudhatja, hogy a háttérben telepített-e malware-eket. Azt javasoljuk tehát, hogy inkább egy hatékony antimalware szoftver (ilyen például a Reimage) teljes rendszervizsgálatával távolítsa el a kétes szoftverelemeket.

Ez a fenyegetések és potenciálisan kéretlen programok eltávolításának leggyorsabb és legbiztonságosabb módja. Ha csak a KMSPicót szeretné eltávolítani, a következő fájlokat kell törölnie:

 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

További eltávolítandó fájlok és mappák:

AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms és Access_KMS_Client.PL.xrm-ms, valamint a C:\Program Files mappa KMSPico almappájának minden egyéb fájlja. Törölje a KMSPico mappáját a Start menü > Programok menüből is.

Ajánlott továbbá átfésülni a Windows regisztrációs adatbázisát is, és eltávolítani minden KMSPicóhoz köthetó bejegyzést. Ez azonban viszonylag komplex feladat, csak akkor kezdjen hozzá, ha tapasztalt felhasználó. Ellenkező esetben véletlenül fontos fájlokat törölhet, ezzel pedig más szoftverek helyes működését gátolhatja meg.

A(z) KMSPico automatikusan eltávolítható a következő programok valamelyikének segítségével: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes Azért ezeket a programokat ajánljuk, mert hatékonyan távolítják el a vírusok és potenciálisan kéretlen programok minden fájlját és regisztrációs bejegyzését

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) KMSPico vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) KMSPico vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes hatékonyságát a(z) KMSPico vírus ellen (2018-09-01)
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes hatékonyságát a(z) KMSPico vírus ellen (2018-09-01)

Manuális Eltávolítási Útmutató - KMSPico vírus:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

KMSPico eltávolítása Windows rendszerekből

 1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
 2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
 3. Távolítsa el a(z) KMSPico szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
  Keressen ki a(z) KMSPico bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

KMSPico eltávolítása Mac OS X rendszerből

 1. OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'
 2. Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (KMSPico) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

KMSPico eltávolítása innen: Internet Explorer (IE)

 1. Veszélyes beépülők eltávolítása
  Indítsa el a Internet Explorer böngészőt, kattintson a fogaskerékre (IE menü) a böngésző jobb felső sarkában, majd Manage Add-ons. Kattintson a menügombra, majd 'Manage add-ons'
 2. Egy Manage Add-ons ablak fog megjelenni. Keressen itt KMSPico bejegyzéseket és egyéb gyanús beépülőket, majd tiltsa le őket: Disable. Kattintson jobb gombbal minden kártékony bejegyzésen, majd 'Disable'
 3. Változtassa meg a kezdőlapját, amennyiben a vírus átállította azt.
  Kattintson a fogaskerék (menü) ikonra a böngésző jobb felső sarkában, majd Internet Options. Maradjon a megjelenő General fülön.
 4. Távolítsa el innen a kártékony URL-t és adjon meg egy megfelelő domaincímet. A mentéshez kattintson az Apply gombra. Törölje a kártékony URL-t, adjon meg egy megfelelő domaint, majd
 5. Állítsa alaphelyzetbe az Internet Explorer böngészőt.
  Kattintson ismét a fogaskerék (menü) gombra, majd Internet options. Ezután Advanced fül.
 6. Itt pedig Reset.
 7. Az új ablakban válassza ki azt, hogy Delete personal settings, majd Reset a(z) KMSPico eltávolításához. Először 'Advanced' fül, majd 'Reset' gomb. Ezután 'Delete personal settings', majd ismét 'Reset' gomb
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

KMSPico vírus eltávolítása innen: Microsoft Edge

Microsoft Edge beállításainak visszaállítása (1. módszer):

 1. Indítsa el a Microsoft Edge alkalmazást, majd kattintson a More gombra (három pont a jobb felső sarokban).
 2. Kattintson a Settings gombra a további beállítások megjelenítéséhez
 3. A Settings ablakban kattintson az Clear browsing data alatti Choose what to clear gombr Nyissa meg a beállításokat, és kattintson a 'Choose what to clear' lehetőségre
 4. Válasszon ki mindent, amit törölni szeretne, majd Clear gomb. Kattintson a 'Clear' gombra
 5. Ezt követően kattintson jobb gombbal a Start gombra (Windows logó). Válassza a Task Manager lehetőséget. Nyissa meg a Start menüt, és válassza a 'Task Manager' lehetőséget
 6. A Processes ablakban keresse meg a Microsoft Edge bejegyzést.
 7. Kattintson rá jobb gombbal, és válassza a Go to details lehetőséget. Ha a Go to details lehetőség nem látható, kattintson a More details gombra, és ismételje meg az előző lépéseket. Kattintson jobb gombbal a 'Microsoft Edge' bejegyzésre, és válassza a 'Go to details' lehetőséget Kattintson a 'More details' gombra, ha a 'Go to details' lehetőség nem jelenik meg
 8. A Details fülön keressen meg minden Microsoft Edge nevű bejegyzést. Kattintson rájuk jobb gombbal, és válassza a End Task lehetőséget. Keresse meg a Microsoft Edge bejegyzéseit, és válassza a 'End Task' lehetőséget

Az Microsoft Edge böngésző visszaállítása (2. módszer)

Ha az 1. módszer nem segített, speciális módon kell visszaállítania az Edge böngészőt

 1. Megjegyzés: először készítsen biztonsági másolatot adatairól!
 2. Keresse meg ezt a mappát számítógépén C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Jelölje ki a tartalmát, majd kattintson az egér jobb gombjával. Válassza a Delete lehetőséget. Nyissa meg a Microsoft Edge mappáját, kattintson jobb gombbal minden elemre, és válassza a 'Delete' lehetőséget
 4. Kattintson a Start gombra (Windows logó), majd a Search my stuff mezőbe írja be, hogy window power
 5. Kattintson jobb gombbal a Windows PowerShell bejegyzésre, majd válassza a Run as administrator lehetőséget. Keresse meg a Windows PowerShellt, kattintson rá jobb gombbal, és válassza a 'Run as administrator' lehetőséget
 6. Miután már adminisztrátor, a Windows PowerShell ablaka megjelenik. Illessze be a következő parancsot a PS C:\WINDOWS\system32> sor mögé, majd nyomjon entert:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Másolja be a szükséges parancsot, majd nyomjon 'Enter' billentyűt

Ezt követően már nem szabadna, hogy a KMSPico továbbra is Microsoft Edge böngészőjében legyen.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

KMSPico eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 2. Válassza ki a(z) KMSPico elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove. Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
  Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information. Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 4. Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) KMSPico eltávolításához. Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

KMSPico eltávolítása innen: Google Chrome

 1. Kártékony beépülők eltávolítása
  Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 2. Válassza ki a(z) KMSPico bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket. Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 3. Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines. A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 4. A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni. A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 5. Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
  Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 6. Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings. A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 7. A jelenlegi lépés és a(z) KMSPico eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot. Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

KMSPico eltávolítása innen: Safari

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 2. Válassza azt, hogy Extensions. Keressen KMSPico vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions'
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
  Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari... Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 4. Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (KMSPico) eltávolításának befejezéshez KMSPico gombot nyomjon. Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-kmspico-virus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken