Súlyosság:  
  (99/100)

Kovter.C vírus. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Trójaik
12

A Kovter.C vírus egy trójai, ami rosszindulatú tevékenységek hosszú listájához használható. Miután települt rendszerre, ez a vírus képes a tulajdonosának távoli elérést biztosítani az érintett géphez, képessé teszi őt a számítógép irányítására egy irányító és vezérlő szerverről (C&C), eltéríteni az Internet Explorert, vagy más böngészőket, és hasonló kéretlen tevékenységeket kezdeményezni. A Kovter.C vírus lehet, hogy köthető a Kovter zsaroló programhoz, így lehet, hogy használható a rendszer zárolására, és az asztalt egy hatalmas üzenet lecserélésére, ami azt mondja az embereknek, hogy különleges váltságdíjat kell fizetniük valamilyen illegális cselekedetért. Kérjük, hogy ne fizesse ki, mert nem segít a számítógép zárolásának feloldásában. Ha azt szeretné megtenni akkor el kell távolítania a Kovter.C vírust annak összes fájljával, és mappájával együtt.

Hogyan fertőzheti meg a Kovter.C vírus a számítógépemet?

A Kovter.C vírus a többi trójaihoz hasonlóan terjed. Ez azt jelenti, hogy becsaphatják, hogy feltelepítse a számítógépére, ha nem figyel oda kellőképpen a gépe biztonságára. Kérjük, hogy bizonyosodjon meg arról, hogy tisztességes anti-spyware, és vírusirtó program van a rendszerre telepítve, hogy elkerülje ezt a veszélyes Trójait. Ráadásul, maradjon távol az illegális programoktól, és rosszindulatú weboldalaktól, ha biztonságban akarja tudni a gépét! Ha a Kovter.C vírus bejut a rendszerbe, különböző változtatásokat eszközöl a számítógép beállításaiban: eldobja saját registry bejegyzéseit, létrehozza a saját folyamatait, betölti a kódját az svhost.exe-be, és az alapértelmezett HTML file olvasóba, stb. Megváltoztathatja a kezdőlapot/alapértelmezett keresőmotort, és segít a csalóknak más rosszindulatú tevékenységek százait kivitelezni. Ügyeljen arra, hogy a legtöbb változtatást, amit a Kovter.C vírus kezdeményezett, nem lehet majd visszaállítani, miután eltávolította a rendszerről.

Hogyan távolítható el a Kovter.C vírus?

Ha úgy gondolja, hogy számítógépét a Kovter.C vírus fertőzte meg, azonnal át kell vizsgálnia azt Reimage, vagy Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus programmal. Ha gépe zárolva van, kövesse ezeket a lépéseket:

Manuális Kovter eltávolítás:

  1. Indítsa újra a fertőzött számítógépet ‘Biztonságos módban parancssorból’, hogy működésképtelenné tegye a vírust (ennek a fenyegetés összes verziójával működnie kell)!
  2. Futtassa a Regedit-et!
  3. Keressen WinLogon bejegyzéseket, és írja le az összes fájlt, ami nem az explorer.exe, vagy üres! Cserélje ki őket az explorer.exe-vel!
  4. Vizsgálja át a registry-t a leírt fájlok után, és törölje a registry kulcsokat, amik ezekre a fájlokra mutatnak!
  5. Indítsa újra a gépét, és végezzen teljes rendszervizsgálatot egy frissített Reimage verzióval, hogy eltávolítsa a vírus maradékát!
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Kovter.C vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) Kovter.C vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Reimage a médiában

A szerzőről

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-kovter-c-virus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken