Súlyosság:  
  (92/100)

Live Security Professional. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Tolvajló programok

A Live Security Professional a Winwebsec család egy újabb veszélyes képviselője. A Winwebsec már korábban elhíresült például a Live Security Platinum kapcsán, vagy a nem is olyan régi System Progressive Protection miatt. Úgy tűnik, a csalók ugyanazt a felhasználói felületet használják ehhez a fenyegetéshez is, ráadásul működésének alapja is megegyezik a korábbi vírussal: A Live Security Professional is megpróbálja elhitetni a felhasználóval, hogy számítógépét vírusok fertőzik, ezért meg kell vásárolnia a program teljes változatát. Ezt azonban csak akkor érdemes megtennie, ha nem igazán törődik számítógépe biztonságával. A demó változathoz hasonlóan a teljes Live Security Professionalt is mielőbb el kell távolítani. Vírusadatbázisa valójában nincs, egyetlen célja, hogy megszerezze az áldozatok pénzét. Nem csak a kifizetett összeghez juthat hozzá, hiszen megszerezheti a fizetésre használt bankkártya adatait is. A Live Security Professional tehát egy tényleges fenyegetés, amely komoly problémákat okozhat.

HOGYAN FERTŐZHET MEG A Live Security Professional?

Mivela Live Security Professional nagyon hasonló a Winwebsec többi vírusához, ezért nem csoda, hogy terjedési módja nem változott. Biztonsági szakértőink figyelmeztettek, hogy freeware és shareware programokkal, illetve spam levelek csatolmányaival próbál áldozatokat találni. Miután a rendszerbe jutott, apró módosításokat hajt végre a beállításokban, majd a következő újraindítás után belekezd félrevezető haditervébe. Hatékony víruselhárító eszköznek állítja be magát, de ez persze egyáltalán nem igaz. Hagyja figyelmen kívül az összes értesítést! Íme néhány:

Warning: Your computer is infected
Detected spyware infection!
Click this message to install the last update of security software…

Live Security Professional
Warning! 38 infections found!
Last scan detected malicious programs (6), viruses (22), adware (2), spyware (6), tracking cookies (2)
It is highly recommended to remove these threats from your computer immediately!

Threat detected!
Security Alert! Your computer was found to be infected with privacy-threatening software. Private data may get stolen and system damage may be severe.Recover your PC from the infection right now, perform a security scan.

A Live Security Professional biztonsági problémákról szóló értesítések özönével bombázza a fertőzött számítógépet. Ezek megszüntetéséhez el kell távolítani a programot. Ellenkező esetben elveszítheti pénzét és komolyabb fenyegetések is a rendszerbe juthatnak. A vírus ráadásul lelassíthatja a számítógépet, átirányításokat indíthat és megszerezheti személyes adatait.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL A Live Security Professionalt?

Ha az internet működik, töltse le a következő animalware programok egyikét: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Frissítse őket, majd futtasson teljes rendszervizsgálatot! Sajnos sok hasonló vírus képes letiltani a biztonsági programok futtatását. Íme néhány tipp arra az esetre, ha ez önnel is megtörténik!

* Próbálja meg leállítani a malware-hez tartozó folyamatot úgy, hogy csökkentett módban indítja a számítógépet, és ott nyitja meg a feladatkezelőt (ctrl+shift+esc). Keressen gyanús zagyvaságokat (zagyvaság.exe vagy protector[zagyvaság].exe) és állítsa le őket, majd futtasson teljes rendszervizsgálatot egy antimalware programmal. Ne feledje normál rendszerindítás után is átvizsgálni a rendszert!

* Próbálja meg aktiválni a programot a következő kóddal. A WinWebSec vírusok korábbi változataival működött: AA39754E-715219CE.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Live Security Professional kép
Live Security Professional kép

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-live-security-professional.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken