Mac- vagy Windows-problémák? Gond egy szál sem! A UGetFix segít a megoldásban

írta: Jake Doevan - -

A UGetFix egy nemrégiben elindított we boldal, amelyet az avirus csapata üzemeltet. Csapatunk már évek óta foglalkozik a számítógépes vírusokkal (adware-ekkel, böngészőeltérítőkkel, malware-ekkel, spyware-ekkel, keyloggerekkel, ransomware-ekkel, becsapós antispyware-ekkel stb.). Habár a fentebb említett fenyegetések okozzák a legtöbb problémát, amelyek megakadályozzák, hogy a felhasználók megfelelően használhassák számítógépüket és az internetet, az avirus Kérdezzen funkciója rávilágított, hogy sokaknak akadnak gondja olyan látszólag egyszerű feladatokkal is, mint egy szoftver eltávolítása. Összegyűjtöttük tehát a nem vírusokkal kapcsolatos kérdéseket, kategóriákra osztottuk őket, összeszedtük a leggyakrabban felmerülő számítógépes kérdéseket, és a UGetFix-en hozzáláttunk ezek megválaszolásához.

A UGetFix a Mac és Windows rendszereket használóknak egyaránt válaszokat nyújt. Kiderült, hogy számos böngészést segítő ingyenes alkalmazás ejtette a telepítés-eltávolítás-telepítés körforgás csapdájába a felhasználókat. Nem egyszerű olyan programot találni, amely minden téren megfelel az elvárásoknak, ezért sokan minden nap telepítenek, majd eltávolítanak programokat. A probléma az, hogy sokak továbbra is úgy vélik, hogy az eltávolítás pont olyan egyszerű, mint a telepítés. Sajnos az eltávolítás időt és energiát igényel, regisztrációs bejegyzések komplex adatbázisát, valamint a kapcsolódó fájlokat is mind ellenőrizni kell. Ön megfelelően távolítja el a programokat? Valószínűleg nem. A nem megfelelő eltávolításnak számos következménye lehet. Okozhatnak bosszantó felugró ablakokat, rendszerindítási problémákat, lassulásokat, összeomlásokat, memória- és tárhelyhiányt és így tovább. Ez az, amiért növekedett az eltávolítási segítséget kérő megkeresések száma Windows-on, és Mac-en is.

A UGetFix adatbázisa emellett számos bejegyzést tartalmaz .dll és .exe hibák megoldására vonatkozóan is. Ebben az esetben kifejezetten a Windows rendszerrel foglalkozunk, hiszen több ezer futtatható fájl létezik Microsoft Windows-on. Ha egy .exe vagy .dll fájl megsérül, hibaüzenetek jelennek meg, amelyek azt jelentik, hogy a Windows rendszer javításra szorul. A UGetFix weboldal bejegyzései részletesen leírják a hibák kiváltó okait is, valamint a megoldásukhoz szükséges lépéseket is.

Biztonsági szakértőink megvizsgálták azt is, hogy milyen programokat kínálnak a Windows és a Mac rendszerek javítására. Kiválogatták azokat, amelyek a legelismertebb megoldások, és mindegyikhez megbízható letöltési linket is mellékeltek. Mindegyik ajánlott szoftver ingyenesen letölthető. Azoknak, akik nem szeretnének további programokat telepíteni, a UGetFix az eltávolítások vagy javítások kézzel elvégezhető lépéseit is részletezi. Ha tehát valamilyen problémával találja szemben magát Mac vagy Windows rendszeren, látogassa meg a UGetFix.com oldalt. Ha nem talál megfelelő választ, a Kérdezzen funkció segítségével értesítsen minket, és azonnal intézkedni fogunk.

A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/5341
Olvassa más nyelveken

Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás
Like-oljon a Facebookon