Súlyosság:  
  (10/100)

Magical Find hirdetések eltávolítása

123

Megbízható a Magical Find?

A biztonsági szakértők azt tanácsolják, hogy NE bízzon meg a Magical Findban, mert nem ártalmatlan böngészős kiegészítő. Ahelyett, hogy tényleg segítené a felhasználókat a legjobb árak megtalálásában és így a pénzmegtakarításban, partneroldalakat célzó átirányításokat indít. A szoftver Felhasználási feltételeit átnézve kiderül, hogy nincs garancia arra, hogy ezek a partnerek kizárólag ártalmatlan tartalmakat jelenítenek meg. A fejlesztők kijelentik, hogy nem vállalnak felelősséget a harmadik felek hirdetéseiért, és azt tanácsolják a felhasználóknak, hogy ne osszanak meg semmilyen személyes adatot a partnerekkel. Mi viszont inkább azt javasoljuk, hogy inkább kétszer is gondolja meg, hogy telepít-e ilyen programokat, ha minimalizálni szeretné a kockázatokat. A Magical Find malware persze akár észrevétlenül is a rendszerbe juthat… Hogy hogyan? Ezt a következő bekezdés részletezi.

Végül arra is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Magical Find böngészős sütiket telepít. Ezt azért teszi, hogy adatokat gyűjthessen az áldozat böngészési szokásairól. Ha tehát nem szeretné, hogy valaki láthassa többek között a keresett kifejezéseket, a meglátogatott weboldalakat és más hasonló adatokat, csak egyetlen lehetősége van, mégpedig a szoftver eltávolítása, és a teljes rendszer átvizsgálása. Olyan megbízható antispyware használatát javasoljuk, mint a SpyHunter

Hogyan jut a program a rendszerbe?

A Magical Find vírus akár szándékos letöltés nélkül is a rendszerbe juthat, mert más programok opcionális mellékleteként terjed. Bejegyzésünk megírásának idején különböző letöltéskezelők, PDF-készítők, videóstreamelő szoftverek és videószerkesztők is terjesztik. Ha csak a kiszemelt programot szeretné telepíteni a kéretlen melléklet nélkül, oda kell figyelnie a szoftver telepítésére. Ehhez válassza az egyéni/custom (vagy haladó/advanced, stb) telepítési módot. Ezután ne feledje kivenni a jelöléseket azokból az opciókból, amelyek a Magical Find telepítésébe adnak beleegyezést. Látható, hogy a szoftver minél több számítógépbe próbál bejutni, ezért nagyon óvatosnak kell lennie az ingyenes programok kiválasztásakor és telepítésekor. Ha el szeretné távolítani a behatolót, a következő oldalon található útmutató segítségével megteheti. 

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Magical Find hirdetések eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) Magical Find hirdetések eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Magical Find hirdetések eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Magical Find hirdetések ellen (2016-01-08)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Magical Find hirdetések ellen (2016-01-08)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon