Értékelés:  
  (90/100)

Malwarebytes Anti Malware áttekintés, ingyenes letöltés

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Antispyware

Malwarebytes’ Anti-malware egy egyszerű és könnyen kezelhető applikáció, ami segít a kártevők elleni harcban. A készítői szerint a PRÉMIUM verziót érdemes használni, ami valósidejű védelmet, gyorsabb vizsgálatokat, és ütemezhető vizsgálatokat, és adatbázis frissítéseket biztosít.

Egy teljesen átdolgozott felhasználói felülettel (UI) rendelkezik, és a képességgel, hogy akár 3 számítógépet is védjen egyszerre. Azonban a Malwarebytes ingyenes verziója is képes versenybe szállni piacvezető termékekkel, és biztosítja a kártevők összes fajtájának, beleértve a férgek, Trójaiak, rootkit-ek, csaló programok, dialer-ek, kémprogramok, és más internetes fertőzések észlelését, és eltávolítását.

Ha úgy dönt, hogy letölti ezt a programot, akkor a legújabb verziót, a Malwarebytes Anti-Malware 3.2-t fogja letölteni.

Malwarebytes értékelés a avirus.hu kutatóközponttól:

Miután saját számítógépeinken teszteltük a Malwarebytes’ Anti-malware programot, észrevettük, hogy egy jól konfigurálható eszköz, ami rendelkezik extra eszközökkel a kézi kártevő eltávolításhoz. Több nyelven elérhető, és már vírusirtó és kémprogramirtó programok mellett is képes futni.

Malwarebytes vizsgálatai kimagaslóan jó időt futnak. Viszont nem terhelik látványosan a CPU-t. A fejlett technológiájának köszönhetően egy kártevő sem képes blokkolni a Malwarebytes vizsgálatait és megakadályozni az eltávolítást.

A legújabb Malwarebytes Anti-malware 2.0 verzió az archív állományokban is képes keresni, és gyorsabban megszabadul a kémprogramoktól. Emellett az 1.70 verziótól kompatibilis Windows 8-al és Internet Explorer 10-el, automatikusan és alapértelmezésben karanténba zárja az észlelt kémprogramot, és törli azt.

Felhasználók engedélyezhetik egy fenyegetés átmeneti futását, vagy kivételt adhatnak a Figyelmen kívül hagyhatók listájához, ha egy ártalmatlan programról van szó. Beígérték, hogy a jövőben további tartalmakkal fogják bővíteni az Eszköztárat.

Miért érdemes letöltenem a Malwarebytes-t?

Összefogalalva, Malwarebytes Anti-malware egy erőteljes biztonsági eszköz, ami használható rendszerének biztonságának fenntartásához.

A legtöbb biztonsági programmal szemben valós idejű védelmet, és teljes vizsgálatot biztosít az összes lemezre, hogy a felhasználó képes legyen problémamentesen kijavítani Malwarebytes-al a számítógépét. A program adatbázisát olyan gyakran frissítheti, amilyen gyakran csak szeretné.

Mindazonáltal felfigyeltünk néhány hátulütőre: a Malwarebytes extrája, a valós idejű védelem csak a PRÉMIUM verzióval jár együtt, és ezen túl ez a program csak a malware-ek ellen való küzdelemre alkalmas, így össze nem hasonlítható más, komolyabb szoftverrel.

Kérdések a következőről: Malwarebytes Anti Malware

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Malwarebytes Anti Malware Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Malwarebytes Anti Malware Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Malwarebytes nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Malwarebytes egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Malwarebytes malware eltávolító teljes változatát.
Malwarebytes Anti Malware kép
Malwarebytes Anti Malware képMalwarebytes Anti Malware képMalwarebytes Anti Malware kép

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ugnius Kiguolis egy hivatásos malware-elemző, aki emellett az avirus alapítója és tulajdonosa is. Jelenleg ő tölti be a főszerkesztő szerepét is.

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/review-malwarebytes-anti-malware.html

Értékelések más nyelveken