Súlyosság:  
  (10/100)

MediaPlayersvideos 1.1 hirdetések eltávolítása

12

Mi az a MediaPlayersvideos 1.1?

A MediaPlayersvideos 1.1 (avagy MediaPlayersvideos) egy potenciálisan kéretlen program, amely megpróbálja elhitetni a potenciális áldozatokkal, hogy fel tudja javítani a videók minőségét a különböző videómegosztó oldalakon. Ha az ön számítógépébe még nem jutott be, fontos, hogy ez így is maradjon, mert egy újabb adware-ről és potenciálisan kéretlen programról van szó, amelynek egyetlen célja, hogy harmadik felek weboldalait hirdesse, méghozzá felugró ablakok segítségével. Sejtéseink szerint azok, akik ezt a bejegyzést olvassák, érdeklődnek a számítógépes vírusok iránt, vagy a MediaPlayersvideos 1.1 áldozatai és szeretnék tudni, hogy mi a teendő. Ha ön az utóbbi okból olvassa cikkünket, legyen nagyon óvatos; ne kattintson rá a hirdetésekre, akármilyen megnyerőnek is tűnnek! Ne feledje, hogy szponzorált linkekkel vannak tele, amelyek előre meghatározott weboldalakra irányítanak át. Előfordulhat az is, hogy a MediaPlayersvideos 1.1 átirányításai kártékony oldalakat nyitnak meg. Fontos nem alábecsülni azt sem, hogy az adware típusú programok gyakran böngészős sütiket használnak, hogy megismerjék a felhasználók internetezési szokásait. Habár azt állítják, hogy az érzékeny adatokhoz nem nyúlnak, nem szabad megfeledkezni arról, hogy az adware-eket cyberbűnözők is irányíthatják, így megfigyelhetnek akár minden billentyűleütést is, amivel a hackerek természetesen fontos személyes adatokhoz juthatnak. Annak ellenére tehát, hogy a MediaPlayersvideos 1.1 önmagában nem rosszindulatú, mégis teljesen felesleges és potenciális veszélyforrás. Mielőbb távolítsa el egy megbízható antispyware programmal! Ilyen például a SpyHunter.

Hogyan juthat a rendszerbe a MediaPlayersvideos 1.1?

A MediaPlayersvideos 1.1-et a potenciálisan kéretlen program közé sorolják, mert ingyenes programok terjesztik, félrevezető módon. Ez a terjesztési mód bundling néven ismeretes, és meglehetősen kétes: a kéretlen programok észrevétlenül is a rendszerbe juthatnak. A különböző bővítményeket, eszköztárakat és kiegészítőket nem mutatják meg egyértelműen a felhasználóknak, így nincs lehetőség megfelelő mérlegelésre. Ha el szeretné kerülni az ilyen kéretlen programmellékleteket, mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced) telepítési módot válassza és figyeljen oda a telepítők minden lépésére. Keresse meg azokat a jelölőnégyzeteket, amelyek valamilyen ismeretlen program (pl. a MediaPlayersvideos 1.1) telepítését engedélyeznék! Ha ezt nem teszi meg, könnyedén az ön számítógépén is felbukkanhatnak a MediaPlayersvideos 1.1 hirdetései és átirányításai. A szoftver egyébként egy másik trükkös módszert is felhasznál: azt próbálja elhitetni az áldozatokkal, hogy bizonyos programjaik (pl. Java, Flash Player) elavultak. Kérjük, ne dőljön be ezeknek az értesítéseknek, mert csak további adware-eket, böngészőeltérítőket és egyéb potenciálisan kéretlen programokat engedne a számítógépre. Ha meg szeretne szabadulni a tolakodó átirányításoktól, hirdetésektől, értesítésektől és az adware okozta további problémáktól, el kell távolítania a MediaPlayersvideos 1.1-et.

Hogyan távolítható el a MediaPlayersvideos 1.1 vírus?

A MediaPlayersvideos 1.1 átirányításai és felugró hirdetései számos szoftveres problémához vezethetnek, például lassuláshoz, további kártevők bejutásához, vagy akár adatvesztéshez is. Habár nem biztos, hogy ezek közül minden meg fog történni, mégis érdemes mielőbb megtennie a szükséges lépéseket.

A(z) MediaPlayersvideos 1.1 automatikusan eltávolítható a következő programok valamelyikének segítségével: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Azért ezeket a programokat ajánljuk, mert hatékonyan távolítják el a vírusok és potenciálisan kéretlen programok minden fájlját és regisztrációs bejegyzését

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) MediaPlayersvideos 1.1 hirdetések eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) MediaPlayersvideos 1.1 hirdetések eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott MediaPlayersvideos 1.1 hirdetések eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) MediaPlayersvideos 1.1 hirdetések ellen (2015-05-23)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) MediaPlayersvideos 1.1 hirdetések ellen (2015-05-23)
MediaPlayersvideos 1.1 hirdetések kép
MediaPlayersvideos 1.1 hirdetések kép
Gyorsmenü: Manuális Eltávolítási Útmutató - MediaPlayersvideos 1.1 hirdetések
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

MediaPlayersvideos 1.1 eltávolítása Windows 7 / Vista / XP rendszerekből

 • Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.)

MediaPlayersvideos 1.1 eltávolítása Windows 10 / Windows 8 rendszerekből

 • Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program.
Távolítsa el a(z) MediaPlayersvideos 1.1 szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
 • Keressen ki a(z) MediaPlayersvideos 1.1 bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 • Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez.
Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

MediaPlayersvideos 1.1 eltávolítása Mac OS X rendszerből

OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications

Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'

Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (MediaPlayersvideos 1.1) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb

Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

MediaPlayersvideos 1.1 eltávolítása innen: Internet Explorer (IE)

Veszélyes beépülők eltávolítása
 • Indítsa el a Internet Explorer böngészőt, kattintson a fogaskerékre (IE menü) a böngésző jobb felső sarkában, majd Manage Add-ons.
Kattintson a menügombra, majd 'Manage add-ons'
 • Egy Manage Add-ons ablak fog megjelenni. Keressen itt MediaPlayersvideos 1.1 bejegyzéseket és egyéb gyanús beépülőket, majd tiltsa le őket: Disable.
Kattintson jobb gombbal minden kártékony bejegyzésen, majd 'Disable' Változtassa meg a kezdőlapját, amennyiben a vírus átállította azt.
 • Kattintson a fogaskerék (menü) ikonra a böngésző jobb felső sarkában, majd Internet Options. Maradjon a megjelenő General fülön.
 • Távolítsa el innen a kártékony URL-t és adjon meg egy megfelelő domaincímet. A mentéshez kattintson az Apply gombra.
Törölje a kártékony URL-t, adjon meg egy megfelelő domaint, majd Állítsa alaphelyzetbe az Internet Explorer böngészőt.
 • Kattintson ismét a fogaskerék (menü) gombra, majd Internet options. Ezután Advanced fül.
 • Itt pedig Reset.
 • Az új ablakban válassza ki azt, hogy Delete personal settings, majd Reset a(z) MediaPlayersvideos 1.1 eltávolításához.
Először 'Advanced' fül, majd 'Reset' gomb. Ezután 'Delete personal settings', majd ismét 'Reset' gomb
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

MediaPlayersvideos 1.1 eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
 • Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions.
Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 • Válassza ki a(z) MediaPlayersvideos 1.1 elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove.
Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
 • Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information.
Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 • Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) MediaPlayersvideos 1.1 eltávolításához.
Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

MediaPlayersvideos 1.1 eltávolítása innen: Google Chrome

Kártékony beépülők eltávolítása
 • Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions.
Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 • Válassza ki a(z) MediaPlayersvideos 1.1 bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket.
Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 • Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines.
A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 • A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni.
A kártékony URL-ek eltávolításához 'X' Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
 • Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 • Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings.
A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 • A jelenlegi lépés és a(z) MediaPlayersvideos 1.1 eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot.
Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

MediaPlayersvideos 1.1 eltávolítása innen: Safari

Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
 • Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences
Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 • Válassza azt, hogy Extensions. Keressen MediaPlayersvideos 1.1 vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb
Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions' Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
 • Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari...
Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 • Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (MediaPlayersvideos 1.1) eltávolításának befejezéshez MediaPlayersvideos 1.1 gombot nyomjon.
Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Teljes Ads by MediaPlayersvideos 1.1 eltávolítás

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (MediaPlayersvideos 1.1) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon