Súlyosság:  
  (96/100)

Microsoft Security Essential Alert. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Malware

Mi az a „Microsoft Security Essential Alert”?

A „Microsoft Security Essential Alert” egy félrevezető értesítés, amelynek semmi köze a Microsofthoz. Igen, megbízhatónak és hihetőnek tűnik. Ennek ellenére azonban nem szabad bedőlni neki, habár szép logókat és félelmetes vírusneveket jelenít meg; futtasson egy megbízható antivírus programot, és meg fogja látni, hogy tényleg vírusról van szó. A Microsoft Security Essential Alert megjelenése azt jelenti, hogy a rendszerbe becsapós antispyware program jutott, ezért helyre kell állítania a számítógépet, mielőtt komolyabb károk keletkeznének. Biztosak vagyunk benne, hogy nem fog a számítógépén olyan vírusokat találni, amelyeket a Microsoft Security Essential Alert felsorol: Trojan-PSW.Win32.launch, HackTool:Win32/Welevate.A és Adware.Win32.Fraud – ha mégis, az csak a véletlen műve. Felhívja a figyelmet az Antivirus PRO 2015, AVLab Internet Security és más hasonló vírusokra is, ezek a Braviax víruscsalád tagjai. Ha el szeretné kerülni őket, el kell távolítania a Microsoft Security Essential alert vírust és megbízható antispyware programot kell telepítenie. Ne feledje, hogy a vírust becsapásra készítették. Fontos mindig telepítve tartani egy jó antispyware programot és rendszeres vizsgálatokat futtatni vele. Ehhez a következő programokat érdemes használni: Reimage”] (Windows rendszerre) vagy Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Windows és Mac OS X rendszerekre).

Hogyan bukkanhat fel a Microsoft Security Essential alert?

Biztonsági szakértők szerint a „Microsoft Security Essential alert” fertőzött weboldalakon rejtőzik. Az esetek többségében ez többnyire illegális játék- vagy szerencsejáték-portálokat jelent. Fontos azonban tudnia azt is, hogy gyakran a megbízható weboldalak is megfertőződhetnek, a tulajdonosok tudtán kívül is – ezért hibáztatni felesleges őket. Ez a becsapós hirdetés azt próbálja elhitetni az áldozatokkal, hogy bizonyos fertőzések jutottak a rendszerbe, de pénzért hajlandó eltávolítani őket. A Microsoft Security Essential alert láttán azonban nem a fizetés a teendő, hiszen csak további vírussal fertőzné meg a számítógépet. Így néz ki az üzenet:

Microsoft Security Essential Alert
Potential threat details
Microsoft Security Essentials detected potential threats that might compromise your privacy or damage your computer. You need to clean your computer immediately to prevent the system crash.
Trojan-PSW.Win32.launch
HackTool:Win32/Welevate.A
Adware.Win32.Fraud

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL A Microsoft Security Essential alert VÍRUS?

Ne feledje, hogy a valódi, megbízható Microsoft Security Essentials alkalmazás NEM kéri a felhasználókat, hogy telepítsenek vagy frissítsenek szoftvereket. Már ez is egyértelműen bizonyítja, hogy melyik a valódi szoftver és melyik a Microsoft Security Essential alert vírus. Ha a vírus az ön számítógépén is megjelent, cselekednie kell, mert vírussal van dolga. Ha véletlenül már rákattintott és telepített is valamit (valószínűleg egy Braviax parazitát), mielőbb futtasson teljes rendszervizsgálatot a következő programok valamelyikével: SpyHunter, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner”], Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes”].

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Microsoft Security Essential Alert kép
Microsoft Security Essential Alert kép

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-microsoft-security-essential-alert.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken